Hoppa till innehåll

Geijersgatan 5 D Limhamns sjöläge

Om lokalen

Mycket fin butikslokal Limhamn

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin butikslokal på attraktivt läge i Limhamn med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Här får ni möjlighet att sätta prägeln för er lokal för just er verksamhet. Kanske är ni en mäklarbyrå? kanske vill ni öppna en butik, eller showroom? Välkomna att kontakta oss för mer information! Lämpar sig ej för livsmedelsbutik.

Omgivning

Omgivning - Här etablerar du din verksamhet i ett område som har närhet till havet samt ger en småstadskänsla. På ett av Malmös mest attraktiva lägen växer en helt ny stadsdel fram. Här ska det bli både bostäder, sköna parker, livfulla torg, lyxig kajpromenad, butiker och annan samhällsservice. Hyr denna lokal och var med från början och forma detta område.

Kommunikation

Kommunikationer - Det är lätt att ta sig till Limhamn med buss som stannar på Limhamnsvägen och Övägen. På de fina cykelbanorna längs med Ribersborg tar du dig enkelt hit med cykel.

Om området

Limhamns sjöläge

Bo med havet som granne på Limhamns sjöläge och på Ön. På ena sidan väntar Öresunds blå vatten, på den andra finns Limhamns mysiga småstadsliv.

Ta ett morgondopp på någon av badplatserna, strosa längs den fina kajpromenaden eller lyxa till helgfrukosten med frallor från caféet.

Här blandas äldre och nybyggda kvarter, komplett med all tänkbar service. På gångavstånd finns en stor, lummig stadsdelspark som bjuder in till promenader, joggingturer och picknickar. En behaglig cykeltur eller smidig bussresa bort väntar Malmös storstadsliv med kultur, mat och nöjen.
.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Limhamns sjöläge
Yta:
94 kvm
Våning:
1
Nummer:
692-001-02

Kontaktpersoner