Hoppa till innehåll

Geijersgatan 5 D Limhamns hamnområde

Om lokalen

Mycket fin butikslokal Limhamn

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin butikslokal på attraktivt läge i Limhamn med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Här får ni möjlighet att sätta prägeln för er lokal för just er verksamhet. Kanske är ni en mäklarbyrå? kanske vill ni öppna en butik, eller showroom? Välkomna att kontakta oss för mer information! Lämpar sig ej för livsmedelsbutik.

Omgivning

Omgivning - Här etablerar du din verksamhet i ett område som har närhet till havet samt ger en småstadskänsla. På ett av Malmös mest attraktiva lägen växer en helt ny stadsdel fram. Här ska det bli både bostäder, sköna parker, livfulla torg, lyxig kajpromenad, butiker och annan samhällsservice. Hyr denna lokal och var med från början och forma detta område.

Kommunikation

Kommunikationer - Det är lätt att ta sig till Limhamn med buss som stannar på Limhamnsvägen och Övägen. På de fina cykelbanorna längs med Ribersborg tar du dig enkelt hit med cykel.

Om området

Limhamns hamnområde

Att bo på en egen ö eller i Limhamns läge som är under byggnation är något alldeles speciellt. För barnen finns många fina platser att leka på och vart man än vänder blicken syns havets blå vågor.

Det fria havsnära läget i kombination med närhet till Limhamns bykänsla och Malmös breda utbud ger dig ett boende med fina förutsättningar för en riktigt njutbar livsstil. I småbåtshamnen bakom snabbköpet och Friskis & svettis anläggning på Ön, guppar segelbåtarna vid bryggan. på andra sidan finns storstadslivet på bekvämt avstånd. Det går snabbt att ta sig in till limhamn eller Malmö.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Limhamns hamnområde
Yta:
94 kvm
Våning:
1
Nummer:
692-001-02

Kontaktpersoner