Hoppa till innehåll

Hej!

Augusten är MKB:s nya scenlokal i Malmö och riktar sig till fria scenkonstgrupper, institutioner, organisationer och föreningar i staden. Lokalen har en scen och en repetitionssal och det finns även möjligheter för filmvisning. Lokalen uppfördes när området byggdes 1948 och nu renoveras lokalerna till att återigen bjuda in Malmöbor till scenkonst på Augustenborg.

På gång

Lokalen renoveras och är tillgänglig från september 2021. Du kan boka för hösten redan nu genom att kontakta samordnare Karin Harborg (karin.harborg@mkbfastighet.se). Varmt välkommen med din bokning!

Besök lokalen

Nu är lokalen under renovering och håller på att färdigställas men vill ni redan nu få en uppfattning om hur lokalen kommer att bli, kan ni kontakta samordnare Karin Harborg (karin.harborg@mkbfastighet.se) och boka in ett besök.

Lokalens historia

Teaterlokalen på Augustenborg är en av originalverksamheterna från områdets början. Augustenborg är MKB:s första område i Malmö som började byggas 1948 och som präglades av en folkhemstanke och en vilja att skapa en stad i staden där olika verksamheter skulle finnas. Den lilla källarteatern döptes till Lilla Intiman och användes som scen både av vuxna, ungdomsverksamhet och för barn. Lokalen användes även som kvartersbiograf och på helgerna visades det matinéer.

De båda lokalerna
Bokning
Hitta hit