Hoppa till innehåll

Mina sidor

På Mina Sidor kan du bland annat se dina betalningar, ladda ner ditt avtal, göra serviceanmälan och boka tvättstuga. Logga in med BankID för att göra dina ärenden.

Kontaktuppgifter

För att dina kontakter med oss ska gå så smidigt som möjligt behöver vi ha aktuell e-postadress och mobilnummer till dig. Du registrerar eller ändrar enkelt dina kontaktuppgifter under ditt namn högst upp på Mina sidor.

Hyresavier och avtal

Under Betalningar kan du se dina hyresavier och fakturor 12 månader bakåt.

Under Avtal finns ditt hyresavtal att ladda ner (förutsatt att det finns tillgängligt i vårt system). Du kan även säga upp ditt avtal här (gäller ej vid internflytt eller studentavtal).

Gör Serviceanmälan

Via Serviceanmälan kan du anmäla sådant som inte fungerar i din lägenhet, exempelvis att kranen droppar eller fönster som inte går att stänga. Ladda gärna upp en bild som förklarar problemet!

Du kan även anmäla fel i gemensamma utrymmen i fastigheten eller på gården.

Boka tvättid

Att boka tvättid sker på olika sätt beroende på var du bor. I de fastigheter som har digital tvättstugebokning är det möjligt att boka direkt på Mina sidor.

Boka övernattningslägenhet/lokal

Om du bor i en fastighet med tillgång till lokal, övernattningslägenhet eller liknande kan du boka det på Mina sidor (om bokningen är digital). Klicka på knappen uppe till höger bredvid ditt namn -> Boka.

Logga in här

Om du inte har BankID

  • Boka tvättstuga på bokningstavlan vid tvättstugan eller i boappen.
  • Boappen kräver inte BankID, här kan du göra serviceanmälan, boka tvätt, få info från oss, prata med dina grannar, hitta information om ditt boende och se de tjänster du har tillgång till (hemförsäkring, cykelpool/bilpool). Till våren kommer du även att kunna se dina avier i appen.

På den här sidan finns bra info om hur du kommer igång med BankID: Kom igång med BankID | Oanade möjligheter

Om du inte har BankID så hjälper vår kundtjänst dig med ditt ärende: info@mkbfastighet.se eller 040-31 33 00