Hoppa till innehåll

Mina sidor

På Mina Sidor kan du bland annat se dina betalningar, ladda ner ditt avtal, göra serviceanmälan och boka tvättstuga. Logga in med Bank-id för att göra dina ärenden.

Kontaktuppgifter

För att dina kontakter med oss ska gå så smidigt som möjligt behöver vi ha aktuell e-postadress och mobilnummer till dig. Du registrerar eller ändrar enkelt dina kontaktuppgifter under ditt namn högst upp på Mina sidor.

Hyresavier och avtal

Under Betalningar kan du se dina hyresavier och fakturor 12 månader bakåt.

Under Avtal finns ditt hyresavtal att ladda ner (förutsatt att det finns tillgängligt i vårt system). Du kan även säga upp ditt avtal här.

Gör Serviceanmälan

Via Serviceanmälan kan du anmäla sådant som inte fungerar i din lägenhet, exempelvis att kranen droppar eller fönster som inte går att stänga. Ladda gärna upp en bild som förklarar problemet!

Du kan även anmäla fel i gemensamma utrymmen i fastigheten eller på gården.

Boka tvättid

Att boka tvättid sker på olika sätt beroende på var du bor. I de fastigheter som har digital tvättstugebokning är det möjligt att boka direkt på Mina sidor.

Om du inte har Bank-id

Boka tvättstuga på bokningstavlan vid tvättstugan eller i boappen.

Boappen kräver inte BankID. Här kan du bland annat göra serviceanmälan, boka tvätt, få info från oss, prata med dina grannar, hitta information om ditt boende och se de tjänster du har tillgång till. Du kan även boka gemensamhetslokal eller övernatttningslägenhet om din fastighet har det.

På den här sidan finns bra info om hur du kommer igång med Bank-id: Kom igång med Bank-id