Hoppa till innehåll

Ymers gata 37 Hyllievång

Om lokalen

Beskrivning

På bästa läget i Hyllie kan vi nu erbjuda denna kontorslokal. Öppen planlösning, stor fönster och härligt ljusinsläpp. Välkomna att kontakta oss för mer information. Ej lämplig för livsmedelsbutik.

Omgivning

Vår fastighet ligger i navet i Hyllie. Här har du närhet till shopping på Emporia, Malmö Arena och kommunikation vidare till Malmö, Köpenhamn eller andra omkringliggande kommuner. I Hyllie bor 12 000 personer och 15 000 personer arbetar här.

Kommunikation

Hyllie har en väl utbyggd kollektivtrafik. Här går både stads- och regionbussar samt Öresundståg och Pågatåg. Till Hyllie tar du dig även enkelt hit på cykel på de utbyggda cykelvägarna

Om området

Hyllievång

Hyllie växer på alla håll och det byggs både bostäder, kontor och hotell.

Här finns flerbostadshus, skolor, förskolor, idrottshall, mässanläggning, parker, Malmö Arena samt en hållplats för Citytunneln (station Hyllie). Emporia, det stora köpcentret innehåller över 200 butiker, restauranger och kaféer.

Förutom det stora utbudet av affärer, finns det även matbutiker, systembolag samt apotek i Emporia. Även en del mindre affärer kring stationstorget.På andra sidan Pildammsvägen, på Axel Danielssons väg, finns det ett gym för den träningssugne.

Hyllie har ett utmärkt läge när det kommer till kommunikationer. Där finns en hållplats för Citytunnel och både stadsbussar samt regionbussar stannar vid stationstorget. Kör du bil finns det parkeringshus samt utomhusparkeringar. Det kommer att satsas på gång- och cykeltrafik till Hyllie.

I Hyllie har vi byggt bostäder i olika storlekar och i hus med olika karaktär. Området befinner sig i utveckling och här byggs bostäder att hyra eller köpa, kontor och verksamhetslokaler.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Hyllievång
Yta:
46 kvm
Våning:
1
Nummer:
667-202-02

Kontaktpersoner