Hoppa till innehåll

Garngatan 2 Hyllievång

Om lokalen

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin nyproducerad kontorslokal mitt i centrala Hyllie. Lokalen förbereds med pentry och HWC, kunden har möjlighet att välja material i lokalen. Lokalen går att anpassa med mindre kontorsrum om behovet finns. Denna lokal kommer att få en fantastisk utsikt över den nya parken som anläggs. Hjärtligt välkomna att höra av er till oss för mer information.

Omgivning

Från att Hyllie gått från att vara en åker med ett vattentorn till att vara en av de mest innovativa och snabbast växande stadsdelarna i Malmö har Hyllie blivit ett av de populära områdena att etablera sig i. Stadsdelen visar vägen för Malmös utveckling och värnar om en hållbar stadsdelsutveckling. Mitt över gatan till denna fastighet byggs en ny grönskande park.

Kommunikation

Tack vare de goda kommunikationsmöjligheterna väljer så väl de lokala företagen som de nationella och internationella företagen att etablera sig här. Med tåg tar det endast sex minuter till Malmö Centralstation, och Kastrup når man på bara 13 minuter.

Om området

Hyllievång

I Hyllievång känner du den moderna stadsdelens ambitioner och framåtanda i luften. Som södra Sveriges port till kontinenten finns äventyren aldrig långt bort.

För att fylla på med energi och finna ro mellan äventyren erbjuder Hyllievång andrummet och lugnet som behövs och som får dig att känna dig hemma.

Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva för att skapa en vardag som passar just dig. Hyllievång är en modern stadsdel med ett modernt utbud av bostäder, skolor, idrottsanläggningar, mässanläggningar, parker och verksamheter. Emporia, med 200 restauranger och butiker, ligger runt knuten.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Hyllievång
Yta:
61 kvm
Våning:
1
Nummer:
244-201-02

Kontaktpersoner