Hoppa till innehåll

Bures gata 14 Hyllievång

Om lokalen

Beskrivning

Butikslokal alternativt kontor i nyproducerad fastighet i Hyllie. Fastigheten Droppen är rökfri både inne och ute och det gäller såväl boende som besökare till lokalen. Hörnlokal med stora skyltfönster från golv till tak.

Kommunikation

Vill man åka kollektivt är det endast ett stenkast till Hyllie station där man snabbt tar sig vidare till Malmö City, Köpenhamn eller hela vida världen med flyg från Kastrup.

Om området

Hyllievång

Hyllie växer på alla håll och det byggs både bostäder, kontor och hotell.

Här finns flerbostadshus, skolor, förskolor, idrottshall, mässanläggning, parker, Malmö Arena samt en hållplats för Citytunneln (station Hyllie). Emporia, det stora köpcentret innehåller över 200 butiker, restauranger och kaféer.

Förutom det stora utbudet av affärer, finns det även matbutiker, systembolag samt apotek i Emporia. Även en del mindre affärer kring stationstorget.På andra sidan Pildammsvägen, på Axel Danielssons väg, finns det ett gym för den träningssugne.

Hyllie har ett utmärkt läge när det kommer till kommunikationer. Där finns en hållplats för Citytunnel och både stadsbussar samt regionbussar stannar vid stationstorget. Kör du bil finns det parkeringshus samt utomhusparkeringar. Det kommer att satsas på gång- och cykeltrafik till Hyllie.

I Hyllie har vi byggt bostäder i olika storlekar och i hus med olika karaktär. Området befinner sig i utveckling och här byggs bostäder att hyra eller köpa, kontor och verksamhetslokaler.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Hyllievång
Yta:
60 kvm
Våning:
1
Nummer:
242-001-02

Kontaktpersoner