Välkommen till MKB Student

Vi gillar studenter och har många olika bostäder att välja på för dig som ska plugga i Malmö. Alla är på cykelavstånd till stan. De flesta är omöblerade och har eget badrum och kök. Du betalar hyra för 10 månader varje år och elen ingår i din hyra. Vi ser fram emot att träffa dig!

För dig som ska söka lägenhet inför HT17

Vi kommer att lägga ut lägenheter i tre etapper under sommaren med inflyttning till den 1:a september.

Etapp ett

Får sökas av dig som redan är aktiv student. De kommer att publiceras på boplats syd fredagen den 9:e juni och ligga ute till tisdagen den 13:e juni.

Etapp två

Får endast sökas av dig som är nyantagen på ett program till HT17. De kommer att publiceras på boplats syd fredagen den 7:e juli och ligger ute till söndagen den 16:e juli.

Etapp tre

Får sökas av alla som redan studerar och som nyligen blivit antagna. De kommer att publiceras på boplats syd tisdagen den 25:e juli och ligger ute till torsdagen den 27:e juli.

Om våra studentbostäder

Du som pluggar på högskola, på yrkeshögskola(YH) eller kvalificerad yrkesutbildning (KY) kan bo i studentlägenhet hos oss. Vi prioriterar dig som studerar i Malmö.

Som student i Malmö är cykeln en god vän. Alla våra studenthus ligger på cykelavstånd från Malmö högskola. Pluggar du i Lund tar du cykeln till närmsta tågstation eller regionbusshållplats.

Hyresfritt i juli och augusti

I alla våra studentbostäder är juli och augusti hyresfria månader. El, värme och vatten ingår i hyran.

Lediga studentbostäder

Du ansöker om lediga studentbostäder via Boplats syd.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+

Flytta från oss