Hoppa till innehåll

Västra Bernadottesgatan 10

Sibbarp

Om lokalen

En ljus och trevlig kontorslokal med promenadavstånd till havet/småbåtshamnen och Limhamns centrum

Beskrivning

På utsökt läge och trivsam omgivning nära havet och Limhamns centrum finns denna rogivande kontorslokal i källarplan med stora fönster. Kontorslokalen är ljus och modern med generösa ytor. Ljusgrått klinkergolv genomgående i hela lokalen. Entrén är rymlig och inbjudande med plats för väntrum eller ett större matbord för personal. Modernt vitt pentry med diskmaskin och förberett för mikro. Fyra generösa kontorsrum/konferensrum samt två wc. Detta är en perfekt lokal för det mindre eller det nystartade företaget. Välkomna att höra av er!

Omgivning

Sibbarp är en del av det natursköna Limhamn, med småbåtshamn och nära till badstränder. Sibbarp ligger alldeles i närheten av Limhamns centrum.

Kommunikation

Till Sibbarp/Limhamn finns goda kommunikationer med buss. Det är även enkelt att ta sig hit med cykel. Om du väljer bil finns här gott om parkering i närområdet.

Om området

Sibbarp

I Sibbarp är det alltid lika nära till havet. Här kan du bo i ett lugnt radhusområde eller i lägenhet ett par kvarter ifrån Limhamns centrum.

Polgatan/Västra Bernadottesgatan

I Sibbarps norra del, i närheten av småbåtshamnen, finns vårt trevliga bostadsområde på Polgatan/Västra Bernadottesgatan. Fyravåningshusen har stora balkonger mot en grön innergård. Limhamns torg, som ligger ett par kvarter härifrån, kantas av pittoreska gränder och restauranger. Runt torget finns också Limhamns äldre delar som består av typiska skånska låghus byggda kring blomstrande innergårdar.

Radhus

I den södra delen Sibbarp, mitt emot kallbadhuset, finner du våra gula radhus i antingen ett eller två plan. Området omges av villor, havet och grönområden på alla håll. Frodiga häckar ger insynsskydd åt de små men praktiska trädgårdarna. Stranden och omgivningarna är som gjorda för långa promenader och ett aktivt uteliv. Avståndet till Limhamns centrum är ungefär 1,5 km. Mellan radhusen går flera gång- och cykelstigar, vilket gör området mycket barnvänligt. Garage finns i anslutning till husen.

Hammars park

Lägenheterna består av två till fem rum och kök, alla i nyfunktionalistisk stil med moderna inredningar, smakfulla färger och balkong, terrass eller uteplats. Boendet i Hammars Park är bekvämt och trivsamt för den som uppskattar en grön omgivning och närhet till hav och stränder. Själva parken är en populär plats för barnfamiljer och strosande Malmöbor. Här finns bland annat en vacker bäck och en omtyckt lekpark med hav- och strandtema, en av stadens många temalekplatser.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Sibbarp
Yta:
130 kvm
Våning:
1
Nummer:
661-102-03

Kontaktpersoner

Lokalgruppen

Lokalgruppen