Hoppa till innehåll

Västanväg 51 Gamla Limhamn

Om lokalen

Beskrivning

Föreställ dig ett perfekt ställe för ditt nya café eller bageri en plats där varje morgon fylls med doften av nybakat bröd och färskbryggt kaffe, och varje eftermiddag lockar till sig både stamgäster och nyfikna besökare. De stora fönsterna släpper in rikligt med dagsljus och ger ett härligt naturligt sken, perfekt för att visa upp dina delikatesser. Välkommen till din optimala lokal på 87+38 kvm i hjärtat av Limhamn! Hyran ligger på ca 12800kr ink F-saktt och drift ex moms. OBS i befintligt skick!. Att etablera ditt café eller bageri här ger dig en unik möjlighet att bli en del av Limhamns levande gemenskap. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och en varm atmosfär kan du snabbt bygga upp en lojal kundbas och skapa en mötesplats för alla i området. Gör din dröm om ett eget café eller bageri till verklighet på den bästa platsen i Limhamn. Kontakta oss idag för att få möjlighet att se med egna ögon varför denna lokal är den perfekta starten på ditt nya äventyr!

Omgivning

Läge, Läge, Läge! Beläget mitt i centrala Limhamn, erbjuder denna lokal det bästa av två världar: en levande stadskärna med en småstadskänsla. Här passerar dagligen både lokalinvånare och turister, vilket garanterar en stadig ström av potentiella kunder. Limhamn är känt för sin charm och gemytliga atmosfär, vilket gör det till en idealisk plats för ett café eller bageri. Limhamn är ett växande område med en blandning av unga familjer, yrkesverksamma och pensionärer alla med en passion för god mat och dryck. Din lokal ligger strategiskt nära skola och bostadsområden, vilket innebär en konstant ström av kunder under hela dagen. Med rätt marknadsföring och en genomtänkt meny kan du snabbt etablera ditt café eller bageri som en lokal favorit.

Kommunikation

Platsen är lättillgänglig med goda parkeringsmöjligheter och nära till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt för både gående och pendlare att stanna till för en fika eller ett nybakat bröd.

Om området

Gamla Limhamn

På Limhamn, den lilla staden i staden, lever du i stillsamma och charmiga kvarter med stranden och havet som närmsta grannar.

I Gamla Limhamn, bland kullerstensgator, charmiga små gatuhus och mötesplatsen Limhamns torg, är det lätt att njuta av vardagen.

Här kan du börja din dag med att promenera till det lokala bageriet för nygräddat bröd till frukost, promenera förbi lekplatsen där barnen sprider skratt genom kvarteren och ta en tur ner till vattnet för att känna havsbrisen mot huden. På vägen hem köper du med dig färsk fisk eller varför inte en god bit ost i någon av de många speceributikerna.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Gamla Limhamn
Yta:
87 kvm
Våning:
1
Nummer:
652-103-02

Kontaktpersoner