Hoppa till innehåll

Västanväg 51

Gamla Limhamn

Om lokalen

En mycket trevlig och attraktiv butikslokal i vackra Limhamn!

Beskrivning

En attraktiv butikslokal med god exponering på Västanväg. Lokalen är ca 68 kvm med källare som kan användas som lager. Här blir ni grannar med Limhamns Kött och Vilt, Lerbruket, två frisörer samt en närbutik.

Omgivning

Charmiga Gamla Limhamn är en populär och omtyckt stadsdel i Malmös västra del. Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns; banker, mataffärer, bibliotek, polisstation, apotek, vårdcentral, kaféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs Limhamn lätt som en egen småstad.

Kommunikation

Buss 4 går mellan Limhamn och Centralen, alternativt Bunkeflostrand/Klagshamn. Buss 34 går mellan Sibbarp och Värnhem, via Södervärn, och vidare mot Segevång. Det går även utmärkt att cykla till centrala Malmö - räkna med omkring 20 minuter.

Om området

Gamla Limhamn

Limhamn lätt som en egen småstad. En äkta Limhamnsbo betonar gärna att hen bor på – inte i – Limhamn!

Charmiga Gamla Limhamn är en populär och omtyckt stadsdel i Malmös västra del. Här blandas villakvarter med låga flerbostadshus och radhus.

Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns – banker, mataffärer, bibliotek, apotek, vårdcentral, kaféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs

Våra typiska 1940- och 1950-tals hus i gråbrunt tegel ligger i ett lugnt och trevligt område strax utanför Limhamns centrum. Som Limhamnsbo har du all nödvändig service, som butiker, skolor, banker, kaféer och restauranger, i närheten. Samtidigt är det inte särskilt långt till Malmös innerstad eller till stranden och en småbåtshamn. De flesta av våra lägenheter är små eller medelstora och har balkong som vetter mot gröna gårdar.

Våra hus i kvarteren Hussvalan, Kanariefågeln och Läderlappen är ritade av Boo D:son Widén och byggda 1946-1950. Övriga arkitekter är Axel Carlsson och Thorsten Roos.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Gamla Limhamn
Yta:
68 kvm
Våning:
1
Nummer:
652-104-02

Kontaktpersoner

Lokalgruppen

Lokalgruppen