Hoppa till innehåll

Per Albin Hanssons väg 82 Kulladal

Om lokalen

Beskrivning

Lokalen har en butiksyta på 87 kvm och en källaryta på 51 kvm. På entréplan finns en öppen butiksyta, personalutrymme med pentry och wc. Källaren kan används som lager. Till lokalen finns det två ingångar. Ta chansen och hyr denna butikslokal mitt på Kulladal!

Kommunikation

Kommunikation med buss finns på Per Albin Hanssons väg. Du tar dig även lätt hit med cykel eller bil. Möjlighet till parkering finns i området.

Om området

Kulladal

I ett idylliskt villaområde i Malmös södra del finns våra trivsamma radhus och charmiga lägenheter i Kulladal. I radhusen bor du i ett bilfritt område med egen täppa och förråd.

Gemensam gård och lekplats finns till allas förfogande. I ett trevligt femtiotalshus har vi lägenheter med fin utsikt över ett äldre, välskött villaområde och en lummig park. Kulladal är en stillsam stadsdel där det är nära till Mobilia, Stadionområdet, Pildammsparken och Inre Ringvägen.

Radhusen

Husen är i två plan och har tillhörande små gårdar och kökstäppor. Trädgårdarna är insynsskyddade. De flesta hus har fyra rum och kök. Mellan husraderna slingrar sig bilfria gator som sommartid grönskar av planterade växter och träd. Garage finns i anslutning till fastigheterna.

Flerbostadshuset

I den östra delen av Kulladal står vårt charmiga femtiotalshus i tre våningar. Lägenheternas balkonger vetter mot en lummig park. På den skyddade innergården finns grillplats, cykelställ och sopsortering.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Kulladal
Yta:
137 kvm
Våning:
1
Nummer:
200-023-02

Kontaktpersoner