Hoppa till innehåll

Lundavägen 15 Värnhem

Om lokalen

Butikslokal - Hyra: Ca 11 540 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

Butikslokal utmed vältrafikerad gata. Innehar försäljningsyta, lager/pentry samt wc, dusch. Till baksidan har man utgång till en jätte-mysig innergård. P- platser i närheten. Denna butikslokal måste ses!!

Omgivning

Östervärn ligger vid Värnhemstorget, i en expansiv och servicetät del av Malmö. Här är det nära till två tågstationer - Centralen och Östervärns station - samt till flera busslinjer och de stora billederna ut ur stan och mot Lund och Burlöv. Det finns livsmedelsbutiker, små specialbutiker, bank, restauranger och kaféer. Vårdcentral och apotek finns i området, liksom förskolor, grund- och gymnasieskola.

Kommunikation

Från busstationen vid Värnhemstorget kan du ta flera stadsbussar samt ett stort antal regionbussar. Med bil går det snabbt att ta sig förbi Midhem och ut på E6/E20. Att gå till Östervärns tågstation tar tio till femton minuter. Till Centralen, och resten av innerstan, är det något längre. Cykelvägen till Lund går förbi Östervärn.

Om området

Värnhem

I slutet av Kungsgatans lummiga allé finner du Värnhemstorget, här bor du centralt vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne.

Värnhem erbjuder ett generöst utbud av trevliga restauranger och sällskapsliv. På intilliggande köpcentret Entré hittar du butiker, gym och underhållning. Värnhem gränsar till natursköna Ellstorp, mysiga Östervärn och runt hörnet öppnar sig den grönskande Rörsjöparken.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Värnhem
Yta:
54 kvm
Våning:
1
Nummer:
146-024-01

Kontaktpersoner