Hoppa till innehåll

Limhamns Stationsväg 25 Limhamn

Om lokalen

Unik möjlighet att öppna café/restaurangverksamhet i Limhamns Sjöstad med härlig havsutsikt.

Beskrivning

Unik möjlighet att öppna café/restaurangverksamhet i Limhamns Sjöstad med härlig havsutsikt. Här finns det möjlighet sätta er egen prägel på lokalen materialval. Fastigheten Sjöscouten ligger ända nere vid den härliga kajpromenaden i den nya delen av Limhamn. Lokalen är förberedd med imkanal och fettavskiljare och eget miljörum. Fastigheten får två huskroppar med 74 lägenheter i olika storlekar samt tio radhus i två plan. Nära Sjöscouten finns förskola, skola, vårdcentral, apotek, parkering, mataffär och café. Välkommen att presentera er verksamhet och era idéer!

Kommunikation

Med cykel når du både Limhamns centrum och Limhamnsfälten/Ribersborgsstranden på fem minuter. Inom tio minuters promenadavstånd når du Limhamns centrum och vattnet samt kommunikationsmöjligheter.

Om området

Limhamn

Limhamn - Den lilla staden i staden erbjuder en charmig småstadskänsla med fina grönområden och ett stort utbud av både butiker och restauranger.

Den historiska fiskebyn kantas av villakvarter och lägre flerfamiljshus och erbjuder skolor till barn i alla åldrar.

På Limhamn finner du ett stillsamt centrum med butiker som täcker de flesta behoven, här finns närhet till havet i väster. Denna närhet erbjuder bad året om och från småbåtshamnen blir det lätt att ta sig ut till sjös. Den långa strandpromenaden erbjuder också härliga promenader i solnedgången över Öresund.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Limhamn
Yta:
109 kvm
Våning:
1
Nummer:
691-100-02

Kontaktpersoner