Hoppa till innehåll

Kopparbergsgatan 4 Sofielunds Industriområde

Om lokalen

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en stor lagerlokal om 605 kvm i fastigheten Kampen 25. Lokalen är belägen på BV. Hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Omgivning - Annelund är ett bostadsområde i stadsdelen Södra Innerstaden, Malmö. Annelund ligger mellan Amiralsgatan och Sofielunds industriområde, öster om Lantmannagatan. Området byggdes på 1950-talet. Det består mest av bostadsrätter men även en dels hyresrätter. Intill vår fastighet Kampen 25 ligger parken Enskifteshagen som är ett grönt område med mycket aktiviteter.

Om området

Sofielunds Industriområde

Sofielunds industriområde är fyllt till brädden med aktivitetsmöjligheter och är än idag ett populärt område för verksamheter.

Längst med Norra Grängesbergsgatan ligger flera restauranger, bagerier och bilverkstäder. Runt om området ligger flera bostadsområden och fler nybyggda fastigheter kommer se dagens ljus inom en snar framtid.

Här händer det mycket. En del av området omfattas av Malmös kulturljudzon vilket innebär att här finns flera kulturinstitutioner, koncertanläggningar och musikstudios. I
Enskifteshagen finns möjligheten till en stilla promenad, ett pulshöjande träningspass eller lek i lekplatsen.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Sofielunds Industriområde
Yta:
605 kvm
Våning:
1
Nummer:
801-0316-02

Kontaktpersoner