Hoppa till innehåll

Humlegatan 4A Gamla Staden

Om lokalen

Kontorslokal - Hyra: Ca 38 650 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

Den perfekta kontorslokalen för det kreativa företaget I magasinsbyggnader mitt i centrala Malmö ryms denna unika och fantastiska kontorslokal. Lokalen är modern och har genomgått en omfattande och tilltalande totalrenovering där dåtidens detaljer och byggnadsteknik har bevarats, såsom takbjälkar och orginalfönster. Lokalen har en trevlig planlösning med stort ljusinsläpp och interiören domineras av vackra materialval. Byggnadens charm lever kvar i modern tappning och bidrar till lokalens tilltalande atmosfär, vilken är representativ och trivsam för personal och besökare.

Omgivning

I de spännande och storslagna kvarteren i Gamla Staden har såväl kungligheter som andra storheter bott genom tiderna. Våra lokaler finns på några av Malmös mest historiska och attraktiva adresser. Gamla Staden är området som ligger mellan Kungsparken och Drottningtorget, från de charmiga kullerstensgatorna på Väster till det pampiga Stortorget och Caroli. Här driver man företaget mitt i centrala Malmö bland butiker, kaféer, krogar och restauranger, biografer, museer och all tänkbar service! Grannlokalen är ledig vilket möjliggör en sammanslagning av två lokaler till en (175+141 kvm).

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer ett stenkast ifrån Malmö Central och goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till lokalen.

Om området

Gamla Staden

I Gamla staden bor du med historiens vingslag tätt inpå. Här gör du sällskap med kungligheter och storheter när du kallar dessa gator ditt hem.

De storslagna kvarteren besitter pampiga historier som man lätt drömmer sig bort till på en promenad mellan husen.

Idag huserar dock Malmös historiska hjärta fantastiska upplevelser från både nu och då, inte minst när det kommer till matupplevelser. Här bor du med butiker, kaféer, biografer, museer och så klart restauranger i toppklass runt hörnet.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Gamla Staden
Yta:
175 kvm
Våning:
1
Nummer:
282-008-01

Kontaktpersoner