Hoppa till innehåll

Fredsgatan 33 Östervärn

Om lokalen

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en modern butikslokal om 94 kvm, på hörnläge intill Entré och Värnhemstorget i Malmö. Lokalen erbjuder entré i gatuplan, öppen försäljningsyta, pentry/pausrum, wc/dusch samt förråd. Goda skyltmöjligheter i två väderstreck. P-platser finns i området.

Omgivning

I Värnhem har du ett centralt och bra läge, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget och intilliggande Östervärns pågatågsstation tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne.

Kommunikation

Från Värnhemstorget går direktbussar till bland annat Lund och Helsingborg. Många av Malmös stadsbussar stannar också här. Det är nära till pågatågsstationen vid Östervärn, där det går tåg till hela Skåne, och Centralen. Från Värnhemstorget kör du rakt ut på motorvägen mot norr, vilket är idealiskt för pendlare och andra som använder bilen mycket. Det korta avståndet till innerstaden gör att det går utmärkt att promenera och cykla till stora delar av stan.

Om området

Östervärn

Vid norra infarten till centrala Malmö, strax före Värnhemstorget, står det pampiga Solstrålehuset och välkomnar besökarna till stan. Femvåningshuset från 1902 är, med sitt fantastiska torn med kopparkupol, ett av Malmös allra vackraste.

Men vi har fler trevliga fastigheter i området. På andra sidan Lundavägen ligger kvarteret Svante med både äldre och nyare lägenheter. Från Östervärn cyklar du till Malmö C på 5 minuter. Du har också knutpunkten Värnhem precis intill där det går stadsbussar och regionbussar som tar dig runt om i Skåne.

Hitta hit

Fredsgatan 33

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Östervärn
Yta:
94 kvm
Våning:
1
Nummer:
147-903-02

Kontaktpersoner