Hoppa till innehåll

Fredsgatan 33 Östervärn

Om lokalen

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en modern butikslokal om 94 kvm, på hörnläge intill Entré och Värnhemstorget i Malmö. Lokalen erbjuder entré i gatuplan, öppen försäljningsyta, pentry/pausrum, wc/dusch samt förråd. Goda skyltmöjligheter i två väderstreck. P-platser finns i området.

Omgivning

I Värnhem har du ett centralt och bra läge, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget och intilliggande Östervärns pågatågsstation tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne.

Kommunikation

Från Värnhemstorget går direktbussar till bland annat Lund och Helsingborg. Många av Malmös stadsbussar stannar också här. Det är nära till pågatågsstationen vid Östervärn, där det går tåg till hela Skåne, och Centralen. Från Värnhemstorget kör du rakt ut på motorvägen mot norr, vilket är idealiskt för pendlare och andra som använder bilen mycket. Det korta avståndet till innerstaden gör att det går utmärkt att promenera och cykla till stora delar av stan.

Om området

Östervärn

Vid Malmös norra infart ligger Östervärn, området som knyter ihop centrum med Kirseberg.

Östervärn är unikt med sin närhet till både Malmö city och goda kommunikations- och pendlingsmöjligheter.

På områdets krökta gator samsas mindre restauranger, butiker och caféer. Här är det enkelt att förgylla vardagen med något gott till middagen eller fikat. I det intilliggande området en kort promenad bort finner du köpcentret Entré med ett stort urval av butiker, restauranger och gym.

Hitta hit

Fredsgatan 33

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Östervärn
Yta:
94 kvm
Våning:
1
Nummer:
147-903-02

Kontaktpersoner