Hoppa till innehåll

Föraregatan 1 Sorgenfri

Om lokalen

En studio för den som vill bedriva dans, yoga eller dylikt. Eget ventilationsaggregat, tillgänglighetsanpassad, takhöjd och fint ljusinsläpp!

Beskrivning

I en nybyggd fastighet från 2018 finner ni i bottenplan på hörnet av fastigheten en ljus, öppen yogastudio med god takhöjd. Materialvalen är ljusa och varvas med grått golv och vita väggar och undertak. Ny infälld LED-belysning garanterar klart ljus när ni inte kan utnyttja det fina ljusinsläppet från skyltfönster i två lägen. Lokalen är tillgänglighetsanpassad med dörrautomatik, HWC med dusch på ett och samma plan. Här kan ni utöva yoga, rehab eller dans!

Omgivning

Lokalen ligger mitt i området väster om Nobelvägen ut mot vad som kommer att bli ett torg och granne med konsthögskolan. Området är ett före detta, småskaligt industriområde som nu formas om till nya bostadskvarter. Känslan från förr bevaras i arkitekturen och i de gamla spårvagnsstallarna, sk båghallarna, huserar Konsthögskolans ateljéer. I nära anslutning ligger Zeniths vackra koloniområde och med både Rörsjöstaden som granne samt centrala Malmö och Triangeln i nära anslutning bor du med närhet till allt du behöver. I området planeras dessutom många parker, gröna rum och handel.

Kommunikation

Buss 3 stannar cirka 75 meter från lokalen vid korsningen Nobelvägen och Industrigatan. Det finns helt nybyggda cykelbanor längs med som snabbt tar en till centrum eller till Värnhem och Rörsjöstaden.

Om området

Sorgenfri

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Sorgenfri
Yta:
125 kvm
Våning:
1
Nummer:
100-201-02

Kontaktpersoner