Hoppa till innehåll

Einar Hansens esplanad 23 Västra Hamnen

Om lokalen

Kontorslokal - Hyra: Ca 24 500 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

Fin kontorslokal på 123 kvm i Västra hamnen. Lokalen har wc/hwc. Det finns ett pentry förberett för micro men inte spis och ugn. Fastigheten är byggd i funkisstil med 55 lägenheter och en kontorslokal i bottenplan. Lokalen ligger nära såväl havet som Malmö city. Denna fastighet är en rökfri. Det innebär att ingen rökning får ske i lokalen, i soprummet eller utanför. Den som tecknar lokalavtal måste därför hålla fastigheten rökfri och ansvarar för att anställda och gäster är rökfria under vistelsen i och utanför lokalen. Till Västra Hamnen tar du dig enkelt med buss 2 eller 3. Det går också bra att cykla. Från Malmö City tar det 10 minuter. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Om området

Västra Hamnen

I det gamla industriområdet i Malmös västra hamn har ett toppmodernt och havsnära område vuxit fram.

Här lever du med morgondoppet runt hörnet och stora ytor med bästa solläge att hänga på. Havsbrisen och den spektakulära utsikten över sundet blir kulisserna till vardagen.

Här finns allt du kan tänkas behöva för en trivsam och bekväm vardag. Matbutikerna i området är flera och vid Masttorget finner du all övrig nödvändig service. Tillsammans med flertalet skolor och förskolor förgylls området med en stor skateboardpark, många lekplatser och utegym.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Västra Hamnen
Yta:
123 kvm
Våning:
1
Nummer:
468-201-02

Kontaktpersoner