Hoppa till innehåll

Einar Hansens esplanad 23 Västra Hamnen

Om lokalen

Mycket fin kontorslokal

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin kontorslokal om 123 kvm i Västra hamnen. Här får ni möjligheten att vara med att utforma lokalen efter era önskemå. Lokalen erbjuder wc till personal och hwc till kunderna. Välkommen att kontakta oss för mer information och berätta om dina idéer!

Omgivning

I populära Västra Hamnen finner du denna fastighet i funkisstil med 55 lägenheter med en kontorslokal i bottenplan. Här etablerar du en verksamhet som är nära till havet men också Malmö city. Här jobbar ca 15 000 personer, studerar ca 24 000 personer och 9000 personer bor här.

Kommunikation

Till Västra Hamnen tar du dig enkelt med buss 2 eller 3. Det går också bra att cykla hit på cykelbana. Från Malmö City tar det 10 minuter.

Om området

Västra Hamnen

I det gamla industriområdet i Malmös västra hamn har ett toppmodernt och havsnära område vuxit fram.

Här lever du med morgondoppet runt hörnet och stora ytor med bästa solläge att hänga på. Havsbrisen och den spektakulära utsikten över sundet blir kulisserna till vardagen.

Här finns allt du kan tänkas behöva för en trivsam och bekväm vardag. Matbutikerna i området är flera och vid Masttorget finner du all övrig nödvändig service. Tillsammans med flertalet skolor och förskolor förgylls området med en stor skateboardpark, många lekplatser och utegym.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Västra Hamnen
Yta:
123 kvm
Våning:
1
Nummer:
468-201-02

Kontaktpersoner