Hoppa till innehåll

Sibbarp

I Sibbarp är det alltid lika nära till havet. Här kan du bo i ett lugnt radhusområde eller i lägenhet ett par kvarter ifrån Limhamns centrum.

Polgatan/Västra Bernadottesgatan

I Sibbarps norra del, i närheten av småbåtshamnen, finns vårt trevliga bostadsområde på Polgatan/Västra Bernadottesgatan. Fyravåningshusen har stora balkonger mot en grön innergård. Limhamns torg, som ligger ett par kvarter härifrån, kantas av pittoreska gränder och restauranger. Runt torget finns också Limhamns äldre delar som består av typiska skånska låghus byggda kring blomstrande innergårdar.

Radhus

I den södra delen Sibbarp, mitt emot kallbadhuset, finner du våra gula radhus i antingen ett eller två plan. Området omges av villor, havet och grönområden på alla håll. Frodiga häckar ger insynsskydd åt de små men praktiska trädgårdarna. Stranden och omgivningarna är som gjorda för långa promenader och ett aktivt uteliv. Avståndet till Limhamns centrum är ungefär 1,5 km. Mellan radhusen går flera gång- och cykelstigar, vilket gör området mycket barnvänligt. Garage finns i anslutning till husen.

Hammars park

Lägenheterna består av två till fem rum och kök, alla i nyfunktionalistisk stil med moderna inredningar, smakfulla färger och balkong, terrass eller uteplats. Boendet i Hammars Park är bekvämt och trivsamt för den som uppskattar en grön omgivning och närhet till hav och stränder. Själva parken är en populär plats för barnfamiljer och strosande Malmöbor. Här finns bland annat en vacker bäck och en omtyckt lekpark med hav- och strandtema, en av stadens många temalekplatser.

Hitta hit