Hoppa till innehåll

Bellevuegården

Välkommen till Bellevuegården, ett charmigt område med ett idealiskt läge. Med stadionområdet som granne är varken stillsamma promenader under körsbärsträden eller de himmelsblå fotbollsspelarna långt bort.

Ytterligare några steg bort ligger fantastiska Pildammsparken för de längre promenaderna, en picknick i solen eller någon av sommarmalmös bästa musikupplevelser.

Närheten till butiker, köpcentrum, skola och förskola tillsammans med närheten till centrum gör Bellevue till ett barn- och familjevänligt område. De stora gröna innergårdarna är generösa och rymmer mycket skratt och lek.

De kommande åren befinner sig Bellevuegården på en spännande utvecklingsresa. MKB sätter särskilt fokus på Bellevuegården och ska förstärka det som fungerar i området och utveckla det som är i behov av förbättring. Det betyder att MKB planerar att rusta upp gårdar och allmänna ytor i inomhusmiljön, som tvättstugor och trapphus, samt bygga nya lägenheter på området. Målet är att skapa en välkomnande plats där fler ges möjlighet att bo.