Lediga lägenheter

Sök lägenhet

Typ av lägenhet
Ytterligare filtrering på lägenhet
28 lägenheter

Om lägenheterna

 • 2:a Segeparksgatan 6A, Segevång (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 53 kvm
  • Våning: 5 av 6
  • Hyra: 7527 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2018
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Segevång ligger på cykelavstånd från Malmö centrum, nära grönska, service och kommunikationer. På gångavstånd finns Beijers Park och Sege Park. Detta gör området perfekt för promenader eller joggingturer samtidigt som det ger barnen stora lekytor. En liten promenad bort hittar du Malmö Burlöv Golfklubb och vill du hellre ta en simtur finns Segevångsbadet, som har öppet under sommarmånaderna då det erbjuder badmöjligheter för stora och små. Oavsett om du går, cyklar, kör bil eller åker kollektivt är du nära Malmö centrum. Du cyklar till Värnhem på 10 minuter och är inne vid Triangeln på 15-20 min. Lägenheten ligger i kvarteret Fäladsmarken, mellan bostadsområdet Segevång och villakvarteren Rostorp. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som uppmuntrar till umgänge med familj och vänner. Härifrån hittar du också utgången till balkongen. Det är vitmålade väggar i hela lägenheten och ekparkettgolv, förutom i hallen där det är grå klinker. Helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv, wc-stolen är vägghängd, badrumsskåp, infälld spegel, handdukstork (el) och dubbla duschdörrar är av glas. För att underlätta vardagen finns det tvättmaskin och torktumlare i den egna lägenheten. Den vita köksinredningen kommer från Noblessa. Det är grå bänkskiva, rostfritt diskbänksbeslag och stänkskyddet är vitt kakel. Köket är ljust och utrustat med diskmaskin, inbyggnadsugn och spishäll samt kyl och frys från Cylinda. Lägenheten har säkerhetsdörr samt takhöjden är cirka 2,5 meter. I huset finns bredbandstelefoni. Det innebär att om man vill ha fast telefoni behöver man ha bredbandsuppkoppling och man ringer via sitt bredband istället för det vanliga telenätet. Individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning, fjärrvärme ingår i hyran. Förråd: I annan byggnad I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Nydalavägen 9C, Almhög (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 60 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 6140 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2018
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Almhög i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Almhög finns fina lekplatser, torghandel, apotek, café och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta med mörk klinkerimitation Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, kyl&frys, Kolfilterfläkt installeras efter inflytt Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Mörkt vinylgolv Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta med parkettimitation Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch, wc, badrumsskåp, tvättställ Väggar: Vitt kakel, grå kakelfond Golv: Ljusgrå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 1:a Nydalavägen 9F, Almhög (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 24 kvm
  • Våning: 1 av 0
  • Hyra: 3833 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2018
  • Typ: Lägenhet

  Almhög i södra Malmö är ett trivsamt 1960-talsområde med torg, park och hus i varierande höjd. Goda kommunikationer och närheten till city gör området attraktivt för unga som gamla och barnfamiljer. Om du pendlar är det nära till Station Triangeln och du kan ta buss direkt till Södervärn eller Malmö C. På Almhög finns fina lekplatser, torghandel, apotek, café och många möjligheter till ett rikt föreningsliv. Denna lägenhet är 24kvm och passar sig bäst för student- eller som ungdomslägenhet. Fullutrustat kök i ena delen av vardagsrummet. Stora fönster som ger en ljus lägenhet. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta m parkettimitation Förvaringsmöjligheter: Ja Kök/ kokvrå Utrustning: Båtkyl med frysfack, mindre spis Färg på köksinredning: Ljusa luckor Färg väggar: Vitt Golv: Ljus laminat Plats för matbord: I rummet Rum Färg väggar: Vitt Golv: Ljus laminat Badrum Utrustning: Friståendebadkar, wc, badrumsskåp, tvättställ Väggar: Vitt kakel, grå kakelfond Golv: Grå klinker Övrigt Säkerhetsdörr: - Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a John Ericssons väg 84B, Mellanheden (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 61 kvm
  • Våning: 1 av 4
  • Hyra: 7434 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2018
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Mellanheden – Nära hav och city! Mellanheden ligger centralt i västra Malmö, härifrån är det lika nära till havet och badplatserna på Ribersborg som till centrum. I närheten finns såväl villor som trivsamma flervåningshus. Våra fyravåningshus omges av frodiga och gröna innergårdar som är trevliga att vistas på. Gårdarna och många av fastigheterna vetter mot den gröna Mellanhedsparken med sin fina lekplats och många gångstigar. Våra renoverade femtiotalshus ligger inbäddade i ett lugnt och gemytligt område i centrala Malmö. Havet, centrum och all nödvändig service såsom restauranger och matbutiker finns på ett bekvämt avstånd. Goda bussförbindelser till och från området. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Kök Utrustning: Spis med keramik häll, smaldiskmaskin, kyl/frys, fläkt. Färg på köksinredning: Björk Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Ja Badrum Utrustning: dusch Väggar: Helkaklade väggar Golv: Våtrumsmatta Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: I källaren I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Vikingagatan 100B, Fridhem (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 72 kvm
  • Våning: 2 av 7
  • Hyra: 10623 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2018
  • Typ: Lägenhet

  Våra exklusiva bostäder på Potatisåkern har enligt många Malmöbor stans bästa läge. Potatisåkerns bågformade huskroppar och friliggande stadsvillor fungerar som en länk mellan havet och den bakomliggande staden. Husen har lånat drag från de sekelgamla patriciervillorna i omgivningarna. Området uppfördes i två etapper där den första stod klar 1996 och den andra år 2001. Namnet kommer av att man under andra världskriget odlade potatis på platsen. Lägenheterna är moderna, välplanerade och gediget byggda i vackra material med stort Genomgående massiva trägolv och bra materialval är något som kännetecknar lägenheterna. De flesta av lägenheterna är utrustade med balkong eller loggia. Bastu, reservtvättstuga, övernattningslägenhet, mangelrum, gemensamhetslokal och cykelförråd är några av bekvämligheterna som hyresgästerna får ta del av. Många av lägenheterna har utsikt över Öresundsbron, andra mot villaområden Gårdarna mellan husen är dekorerade med skulpturer, fontäner och stenbelagda gångar. Det finns även en boulebana på området. Lägenheten Hall Färg väggar: beige Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja Kök Utrustning: kyl, frys, diskmaskin, ugn, spisplatta, mikrovågsugn Färg på köksinredning: mörk bruna Färg väggar: beige Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: beige Golv: parkett Sovrum Färg väggar: ljus grå Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja Badrum Utrustning: dusch, tvätt pelare Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Vikingagatan 100E, Fridhem (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 86 kvm
  • Våning: 2 av 7
  • Hyra: 11952 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 oktober 2018
  • Typ: Lägenhet

  Våra exklusiva bostäder på Potatisåkern har enligt många Malmöbor stans bästa läge. Potatisåkerns bågformade huskroppar och friliggande stadsvillor fungerar som en länk mellan havet och den bakomliggande staden. Husen har lånat drag från de sekelgamla patriciervillorna i omgivningarna. Området uppfördes i två etapper där den första stod klar 1996 och den andra år 2001. Namnet kommer av att man under andra världskriget odlade potatis på platsen. Lägenheterna är moderna, välplanerade och gediget byggda i vackra material med stort Genomgående massiva trägolv och bra materialval är något som kännetecknar lägenheterna. De flesta av lägenheterna är utrustade med balkong eller loggia. Bastu, reservtvättstuga, övernattningslägenhet, mangelrum, gemensamhetslokal och cykelförråd är några av bekvämligheterna som hyresgästerna får ta del av. Många av lägenheterna har utsikt över Öresundsbron, andra mot villaområden Gårdarna mellan husen är dekorerade med skulpturer, fontäner och stenbelagda gångar. Det finns även en boulebana på området. Lägenheten Hall Färg väggar: ljus färg Golv: klinker Förvaringsmöjligheter: ja Kök Utrustning: ugn, mikrovågsugn, fläkt, spisplatta, diskmaskin, helkyl, helfrys Färg på köksinredning: ljusa trä luckor Färg väggar: ljus färg Golv: parkett Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: ljus färg Golv: parkett Sovrum Färg väggar: ljus färg Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja Badrum Utrustning: dusch Väggar: kakel Golv: klinker WC Väggar: kakel Golv: klinker Övrigt Säkerhetsdörr: ja Förråd: finns I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Beritta Gurrisgatan 27, Fridhem (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 111 kvm
  • Våning: 1 av 5
  • Hyra: 13279 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 16 november 2018
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Beritta Gurrisgatan/Fridhem. Fastigheten ligger i ett underbart område med mycket grönska, härliga promenadstråk samt närhet till havet. Lägenheten erhåller en mycket god standard. Helkaklat badrum med installerad tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. Från Vardagsrum når man loggian (loggia är som ett inglasat uterum) som erbjuder många härliga stunder med utsikt över Limhamnsfältet och Öresund. Mycket bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är försedd med många fönster och har ett stort ljusinsläpp vilket gör att den känns stor och rymlig. Vardagsrummet har stort glasparti ut mot den generösa loggian. Lägenhet Hall Färg väggar: ljus färg med grön fondvägg Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: stor klädkammare i anslutning till entrén Kök Utrustning: Spis med keramik häll, diskmaskin, fläkt, kyl & frys Färg på köksinredning: vita luckor Färg väggar: ljus grå Golv: plastmatta Plats för matbord: ja Vardagsrum Färg väggar: ljus färg med grön fondvägg Golv: parkett Via vardagsrummet når man loggian ( stor) Allrum ( intill kök) Färg väggar: vitt Golv: parkett Sovrum 1 Färg väggar: ljus blå Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: ja Sovrum 2 Färg väggar: ljus blå Golv: parkett Förvaringsmöjligheter: nej Badrum Utrustning: dusch, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork. Väggar: kakel Golv: klinker Gäst wc Väggar: ljus färg Golv: våtrumsmatta Övrigt Säkerhetsdörr:ja Förråd:källare I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 3:a Sörbäcksgatan 40 , Kroksbäck (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 84 kvm
  • Våning: 7 av 8
  • Hyra: 7525 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2018
  • Typ: Lägenhet, MKB-förtur

  Kroksbäck är ett bilfritt och grönskande område på cykelavstånd från centrum. En egen skola, trygga bilfria gårdar och en blandning av stora och små lägenheter med hög standard gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. I närheten finns ett stort grönområde och bra idrottsmöjligheter. Emporia köpcentrum med många butiker och restauranger och Bellevuegårdens centrum med bibliotek, konditori finns på gångavstånd från Kroksbäck. Lägenheten Hall Färg väggar: Vit Golv: Ljusgrå plastmatta Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Spis med keramikhäll, 2 x kyl/frys, diskmaskin och spiskåpa Färg på köksinredning: Vita luckor Färg väggar: Vit Golv: Ljusgrå plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vit Golv: Parkett Sovrum 1 Färg väggar: Äldre tapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderob Sovrum 2 Färg väggar: Äldre tapet Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Klädkammare Badrum Utrustning: Badkar Väggar: Halvkaklat vitt/vitt Golv: Klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Observera att i denna fastighet betalar man själv sin varmvattenförbrukning Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 2:a Sofielundsvägen 2C, Möllevången (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 47 kvm
  • Våning: 2 av 4
  • Hyra: 6402 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2018
  • Typ: Lägenhet

  Möllevången är det samma som fina, gamla hus i lugna avskilda kvarter, i närheten av det levande och färgstarka Möllevångstorget. Här finns charmiga sekelskifteslägenheter med högt till tak och lite annorlunda planlösningar. Området är mycket restaurangtätt. Torghandel, trevliga smågator, många butiker, skola och goda kommunikationer finns också. Våra lägenheter finns i företrädesvis välskötta, äldre, medelhöga hus. Många av husen har tillhörande mysiga innergårdar. Men här finns också ett antal nyare hus som smälter in bra i omgivningen. Lägenheterna är vackra och välplanerade, många har högt till tak, stuckatur, stora fönster och trevliga planlösningar. Lägenheten Hall Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Kök Utrustning: Diskmaskin, kyl, frys, fläkt och spis Färg på köksinredning: Vitt Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Sovrum Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Garderober Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Vit kakel Golv: Beige klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

 • 4:a Möllevångsgatan 49B, Möllevången (länk till Boplats Syd)

  • Yta: 101 kvm
  • Våning: 3 av 4
  • Hyra: 10415 kr/mån
  • Ledig fr.o.m.: 1 november 2018
  • Typ: Lägenhet

  Möllevången är det samma som fina, gamla hus i lugna avskilda kvarter, i närheten av det levande och färgstarka Möllevångstorget. Här finns charmiga sekelskifteslägenheter med högt till tak och lite annorlunda planlösningar. Området är mycket restaurangtätt. Torghandel, trevliga smågator, många butiker, skola och goda kommunikationer finns också. Våra lägenheter finns i företrädesvis välskötta, äldre, medelhöga hus. Många av husen har tillhörande mysiga innergårdar. Men här finns också ett antal nyare hus som smälter in bra i omgivningen. Lägenheterna är vackra och välplanerade, många har högt till tak, stuckatur, stora fönster och trevliga planlösningar. Lägenhet Hall Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta Förvaringsmöjligheter: Nej Kök Utrustning: Kyl, frys, spis och fläkt Färg på köksinredning: Laminatluckor Färg väggar: Vitt Golv: Plastmatta Plats för matbord: Ja Vardagsrum Färg väggar: Vitt Golv: Laminat Sovrum 1 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 2 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Sovrum 3 Färg väggar: Vitt Golv: Parkett Förvaringsmöjligheter: Nej Badrum Utrustning: Dusch Väggar: Vit kakel Golv: Beige klinker Gäst wc Väggar: Vit kakel Golv: Svart/vit klinker Övrigt Säkerhetsdörr: Ja Förråd: Ja I hyran ingår: Kabel-TV, värme Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten Inflyttning Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Gå till sida: