Hoppa till innehåll

hockey.png

Gå på hockey för bara 20 kronor

MKB är stolt partner till Malmö Redhawks. Som en del i vårt samarbete ger vi alla som bor hos oss ett fint erbjudande – Den 2 januari kan du gå på hockeymatch för endast 20 kronor på Malmö Arena. Ta chansen och upplev en av världens bästa ishockeyligor!

Varmt välkommen önskar MKB och Malmö Redhawks.

🏒 Redhawks - Skellefteå 2 januari: http://www.ticketmaster.se/event/MARH2307?CL_ORIGIN=Web6

imageo2e3.png

Streama dina tv-kanaler hela julen

Titta på Kalle Anka i skidliften eller se barnprogram på tåget? Oavsett vart du befinner dig i jul får du tillgång till dina tv-kanaler i Sappa Play, en playtjänst som ingår i ditt tv-utbud hos MKB och ger dig möjlighet att streama via mobil, surfplatta och dator. God streamingjul önskar MKB och Sappa!

Läs mer om hur du kommer i gång: Bredband & TV — Mkb (mkbfastighet.se)

image1rnv9.png

Julkampanj!

Vill du maximera julunderhållningen med ännu fler tv-kanaler och streaming? Mellan 11 december och 7 januari erbjuder Sappa alla MKB-kunder kampanjpris på Malmöpaketet inklusive Viaplay: endast 75 kronor/månad i 12 månader (därefter 95 kronor/månad). Paketet ger dig tillgång till danska kanaler, film & serier, sport, Viaplay, Sappa Play utan bindningstid.

Läs mer om kampanjen här: www.sappa.se/malmo

image1nyod.png

Enklare att hämta ut paket

Du vet väl att du kan hämta paket dygnet runt i postboxar på MKB:s mark? Vi vill såklart bidra till att alla som bor hos oss ska kunna hantera sina webbshopsbeställningar och paket så enkelt som möjligt, utan att behöva gå långt, köa inomhus eller ha för mycket spring i trappan. Därför har vi låtit PostNord ställa upp boxar på cirka 40 platser på vår mark. I dessa har det levererats över 150 000 paket sedan starten 2021. Just nu testar vi dessutom ett 20-tal nya boxar från iBoxen som kan användas av alla transportörer, företag och privatpersoner dygnet runt. Allt för att göra din vardag så smidig som möjligt.

image0wezk.png

Har du något som krånglar i din lägenhet? Gör en serviceanmälan i boappen!

När du anmäler ett fel via knappen ”Serviceanmälan” i appen får din husvärd snabbt veta vad du behöver hjälp med och kan vidta åtgärder. Inom 24 timmar (helgfri vardag) kommer husvärden att kontakta dig för tidsbokning, ett videomöte eller beställa en åtgärd från en av våra samarbetspartners.  

Här berättar vår digitala medarbetare Bo hur det funkar: Hur serviceanmälan fungerar – YouTube

Gärna fyrverkerier – men bara på nyårsafton
Fyrverkerier är trevliga, men är endast tillåtna på nyårsafton klockan 18-02. Smällare är inte tillåtna alls, inte ens på nyårsafton. Visa hänsyn till grannar och husdjur så att alla får ett riktigt gott nytt år.