Hoppa till innehåll

Libabrödspizza till picknicken

Denna snabba pizzavariant är perfekt till sommarens utflykter eller som förrätt. Du gör den enkelt av prisvärt Libabröd och toppar med vårt förslag eller det du har hemma. Sedan är det är bara att skära eller klippa i bitar och ta med ut till picknickfilten.

image001.jpg

Tillagningstid: 10 min

Ingredienser:

  • Libabröd
  • Creme fraiche
  • Tapenad eller pesto
  • Pecorino eller Manchego

Gör såhär:

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Lägg Libabrödet på en ugnsplåt.
  • Bred först på crème fraiche, sen brer du på tapenade eller pesto.
  • Strö över riven hårdost av typen Pecorino eller Manchego.
  • Sätt in i ugnen i cirka 5-7 minuter, pizzan ska bli krispig i botten.
  • Skär upp i bitar och ät direkt eller packa ner i picknicken.
  • Ät och njut!