Hoppa till innehåll

Kvällsservice

Få hjälp och service efter kontorstid

Du vet väl att du kan få besök av oss eller göra dina ärenden efter kontorstid? I mars började vi med kvällsservice, det innebär att alla våra områden har personal på plats en gång i veckan fram till klockan 18 för att träffa kunder, göra hembesök och se till så att det är rent och tryggt utomhus. Behöver du hjälp med ett ärende efter klockan 16? Välkommen att göra en serviceanmälan i appen eller på hemsidan så hjälper vi dig när vi har en ledig tid.     

Christer-4x6.jpg

Christer Olsson är en av alla husvärdar på MKB som arbetar med kvällsservice.

Du jobbar onsdagar klockan 16-18 var tredje vecka, hur känns det?
- Det känns bra att arbeta efter kontorstid eftersom telefonen inte ringer hela tiden vilket gör att jag i hinner städa och träffa kunder i lugn och ro, säger han.

Christer har cirka 300 lägenheter vilket han tycker är hanterbart, han hinner städa och hålla fint på sin dagliga morgonrunda och åtgärda alla anmälda fel.

Vilka är de vanligaste uppgifterna när du arbetar med kvällsservice?
- Att hålla rent i utemiljön och att träffa kunder som bokat möte.
Vid senaste tillfället rensade vi bort gamla, trasiga cyklar i mitt område och jag träffade flera kunder som bokat in möte med mig. Varje gång träffar jag också kunder spontant, det är väldigt trevligt!

Vad är det bästa med ditt arbete?
- Att jag har stor frihet i min roll och stor variation.

Vilka utmaningar har du?
- Att göra alla mina kunder nöjda. Det är svårt, jag blir besviken när jag inte kan göra dem nöjda. Det händer inte så ofta, men ibland.

Hur länge har du jobbat på MKB?
- Fem år. Tidigare har jag bland annat jobbat som målare och med rivningsarbete.

Vad äter du helst till lunch?
- Dallasburgaren från Bulltofta Kött, vet inte hur många tusen jag ätit, haha. Det är en pannbiff med god, kletig dallassallad, mums.

Så gör du om du behöver kvällsservice

Behöver du hjälp med ett ärende efter klockan 16? Välkommen att göra en serviceanmälan i appen eller på hemsidan så hjälper vi dig när vi har en ledig tid.  Här ser du när din områdespersonal finns i ditt område: Öppettider på områdeskontoren.

Varför har MKB kvällsservice?
För att öka tryggheten och tillgängligheten för dig och dina grannar finns vi nu i våra bostadsområden även efter kontorstid. En gång i veckan har alla våra områden personal på plats under kvällstid för att träffa kunder, göra hembesök och se till så att det är rent och tryggt utomhus.