Hoppa till innehåll

Söker du eller någon du känner ett sommarjobb?

MKB bjuder in dig som är intresserad av sommarjobb till en träff med flera företag i Malmö som tillsammans söker över 300 sommarjobbare.


Dag: Tisdag 13 februari
Tid: Insläpp 16.45. Jobbmässa 17:00-19:00. Dörrarna stängs 17:00 – kom i tid!
Plats: Motettens Folkets Hus, Munkhättegatan 202
Begränsat antal platser. Du måste anmäla dig för att få komma in.
Längre ner på sidan kan du läsa mer om vilka jobb som är lediga och vilka krav som finns.

Som hyresgäst hos MKB får du här en möjlighet att träffa företag i Malmö som söker personal till sommaren 2024. Först berättar företagen om sommarjobben de erbjuder och sedan får du chans att träffa företagen och ställa frågor. Du får även information om hur du söker de olika sommarjobben.

Varmt välkommen,
önskar MKB

Anmäl dig här

IKEA söker sommarvikarier till flera avdelningar under juni till augusti. Vi har sommartjänster på flera avdelningar som Logistik, Restaurangen, Kundservice och Sälj. För att trivas på IKEA behöver du tycka om mötet med andra människor. Du får energi av dina kollegor när ni utvecklas och arbetar tillsammans. Självklart delar du öppet med dig av dina åsikter och är inte rädd för att göra fel. Och du brinner, precis som vi, för heminredning!

Krav:
Vi söker dig som är 16 år eller äldre och erbjuder sommarvikariat på mellan 20–30 timmar veckan.

Scandic Hotels har 6 hotell i Malmö. Vi söker medarbetare till våra frukost - respektive housekeeping-avdelningar. På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Här kan du läsa om hur det är att arbeta som frukostvärd Breakfast host | Scandic Hotels respektive Housekeeper | Scandic Hotels.

Krav: 18 år och giltigt arbetstillstånd för att arbeta i Sverige. I övrigt behövs inga förkunskaper, vi utbildar dig till den tjänst som behövs.

Ball & Beverage söker personal på heltid under åtta veckor med start i början av juni till och med mitten av augusti.

Maskinoperatör: Övervaka produktionen, underhåll och justering av maskiner.
Krav: 18 år, gymnasieutbildning, behärska svenska språket i tal och skrift, grundläggande engelska. Du ska kunna arbeta skift eftersom arbetspassen varierar mellan dag, natt och helg.

Truckförare:
Lasta och lossa från lastbil och på lagret.
Krav: 18 år, B-körkort, Truckkort (B1) och erfarenhet av truckkörning. Behärska svenska språket i tal och skrift, grundläggande engelska.

Stiftelsen Malmö Sommargårdar söker följande personal till sommarkollo i Hästveda och Höllviken: kolloledare, ledare med köksansvar, aktivitetsledare, föreståndare, simlärare, kock, köksbiträde samt sjuksköterska.

Krav:
Gemensamt för tjänsterna är att du behöver vara 18 år och ha erfarenhet av att ha arbetat med barn och unga. Utdrag ur belastningsregister behövs. Kolloverksamheten för Malmöbarn i Hästveda är mellan 19/6–30/7 och i Höllviken 19/6–31/7. Vi vill att vår personal ska kunna arbeta under hela perioden.

MKB söker husvärd, fastighetsförvaltare eller kundförvaltare som kan arbeta heltid under hela sommaren.

Krav:
Minst 18 år. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Utbildning eller tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

MKB söker även handledare för de ungdomar som ska feriejobba under sommaren.
Krav: Minst 18 år, gymnasieexamen och erfarenhet av arbete med barn/ungdomar. Behöver kunna arbeta hela perioden
3 juni - 9 augusti.