Hoppa till innehåll

2 rum och kök med odlingsbalkong

I Greenhouse får du ett hem med fantastiska möjligheter till odling och social gemenskap. I Greenhouse finns odlingsbalkonger, växtverkstäder och en gemensam takträdgård med växthus.

Snabbfakta

Adress: Augustenborgsgatan 5B lgh 1401 
Storlek: 2 rum och kök
Yta: 70kvm
Våning: 5 av 14
Lägenheten är avsedd för högst 3 personer
Hyra: 10372kr/månad
Planritning (PDF-dokument, 134 kB)

Inflyttning: 1 september
Sista ansökningsdag: 16 juni 2021 klockan 23:59
Mejla ditt intresse till Edin Altumbabic edin.altumbabic@mkbfastighet.se

Den 17 juni 2021 skickas ut enkätfrågor till samtliga sökande. OBS! Enkäten ligger till grund för urval av personer som ska ingå i kön till Greenhouse.

Mer om Greenhouse

Interiör

Alla lägenheter i Greenhouse är ljusa och har öppen planlösning.

Hall: Målade väggar och ekparkett på golv. Förvaring genom skjutdörrsgarderob. Säkerhetsdörr och golvsockel i ek.

Vardagsrum & Sovrum: Målade väggar och ekparkett på golv. Vita fönsterkarmar. Innerdörrar och lister i ek. Fönsterbänkar i beige natursten. Förvaring i sovrum genom skjutdörrsgarderober med inredning av hyllsystem typ Elfa.

WC/Dusch: Dusch med duschvägg (glas). Golv och väggar i beige kakel och klinker 300x300 mm. Mosaik på golv i duschutrymme. Vitmålad badrumsinredning. Handdukstork (el). Golvstående wc-stol.

Kök: Vitmålade köksluckor, vitt kakel samt rostfria bänkskivor och vitvaror. Inbyggnadsugn och häll. Skåp för mikrovågsugn. Diskmaskin med täcklucka. 1 st kombinerad kyl/frys.

Växtverkstad: Växtverkstaden har bänkskiva, hyllförvaring och överskåp, vita målade väggar och klinker på golv. Kakel ovan diskbänk. I alla tvåor finns växtverkstaden inne i lägenheten.

Balkong/Terrass: Varje lägenhet i höghuset har en stor balkong eller terrass med ca 11 löpmeter odlingsyta. Halva balkongen är inglasad med öppningsbara glasväggar till utedelen.

Övrigt:

MODERN TVÄTTSTUGA Här kan du tvätta stortvätten på två timmar. Du bokar enkelt och smidigt över internet eller via din mobil. I maskinerna doseras automatiskt ett miljövänligt och allergitestat tvättmedel.

BILPOOL/CYKELPOOL Lådcyklar finns att hyra. Behöver du någon gång bil ingår medlemskap i bilpool fram till 2021-05-01.

GARAGE 16 st platser. Laddstolpe.

CYKELFÖRVARING/CYKELVERKSTAD För cykeln finns det lättillgänglig och trygg förvaring inomhus samt cykelverkstad.

FÖRRÅD i källare.

BREDBAND/TV/TELEFON Fastigheten har fiber från MKB Net. En obligatorisk avgift om 95 kr som är inkluderad i hyran avser Connect TV Digital tv 17 kanaler + 2 st HD-kanaler. IP-telefoni.

GEMENSAMHETSUTRYMME På höghusets tak finns ett stort gemensamt växthus för vinterförvaring av växter.

Sök så här:

Mejla ditt intresse till Edin Altumbabic edin.altumbabic@mkbfastighet.se

Sista anmälningsdatum – 16 juni 2021, kl. 23:59

Den 17 juni 2021 skickas ut enkätfrågor till samtliga sökande. OBS! Enkäten ligger till grund för urval av personer som ska ingå i kön till Greenhouse.

För att bo i Grennhouse krävs att du uppfyller vår uthyrningspolicy samt att du fyller i enkäten som ska visa på att du har ett genuint odlingsintresse.