Hoppa till innehåll

Ystadsgatan 53 Annelund

Om lokalen

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en stor kontorslokal om 637kvm på andra våningsplan på Ystadsgatan 53 E i Malmö. Lokalen erbjuder reception, stora och små kontorsrum samt större konferensrum. Hiss finns. Hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer information.

Omgivning

Annelund är ett bostadsområde i stadsdelen Södra Innerstaden, Malmö. Annelund ligger mellan Amiralsgatan och Sofielunds industriområde, öster om Lantmannagatan. Området byggdes på 1950-talet. Det består mest av bostadsrätter men även en dels hyresrätter. Intill vår fastighet Kampen 25 ligger parken Enskifteshagen som är ett grönt område med mycket aktiviteter.

Kommunikation

Buss nr 32 stannar strax intill fastigheten på Ystadsgatan. Denna buss tar dig från Käglinge till Östra Hamnen med stopp på Gustav Adolfs Torg och Centralen. Triangeln når du på 10 min promenad eller 5 min cykeltur. Från Triangeln stationen tar du dig sedan vidare med tåg.

Om området

Annelund

Som i en stilla ficka mellan puls och storstadskänsla, med kort cykelavstånd till centrum, ligger Annelund.

Bo med Malmös kultur-, och upplevelseutbud runt hörnet med utrymme för ro och återhämtning i kvarteret. Med flera för- och grundskolor lockar området många barnfamiljer.

Hos Annelunds grannar Nobeltorget och Folkets hus samsas ett stort serviceutbud med kultur- och nöjesupplevelser för alla åldrar. Den grönaste grannen, Enskiftesparken, erbjuder en oas perfekt för en stilla promenad eller ett pulshöjande träningspass.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Annelund
Yta:
637 kvm
Våning:
2
Nummer:
801-0801-02

Kontaktpersoner