Hoppa till innehåll

Ymers gata 39 Hyllievång

Om lokalen

Butikslokal - Hyra: Ca 21 700 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

På bästa läget i Hyllie kan vi nu erbjuda denna butikslokal. Här bli du granne med många etablerade företag inom olika verksamheter.

Omgivning

Vår fastighet ligger i navet i Hyllie. Här har du närhet till shopping på Emporia, Malmö Arena och kommunikation vidare till Malmö, Köpenhamn eller andra omkringliggande kommuner. I Hyllie bor 12 000 personer och 15 000 personer arbetar här.

Kommunikation

Hyllie har en väl utbyggd kollektivtrafik. Här går både stads- och regionbussar samt Öresundståg och Pågatåg. Till Hyllie tar du dig även enkelt hit på cykel på de utbyggda cykelvägarna.

Om området

Hyllievång

I Hyllievång känner du den moderna stadsdelens ambitioner och framåtanda i luften. Som södra Sveriges port till kontinenten finns äventyren aldrig långt bort.

För att fylla på med energi och finna ro mellan äventyren erbjuder Hyllievång andrummet och lugnet som behövs och som får dig att känna dig hemma.

Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva för att skapa en vardag som passar just dig. Hyllievång är en modern stadsdel med ett modernt utbud av bostäder, skolor, idrottsanläggningar, mässanläggningar, parker och verksamheter. Emporia, med 200 restauranger och butiker, ligger runt knuten.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Hyllievång
Yta:
70 kvm
Våning:
1
Nummer:
667-203-02

Kontaktpersoner