Hoppa till innehåll

Sundspromenaden 7 Västra Hamnen

Om lokalen

Nu finns en unik möjlighet att hyra en restauranglokal om 289 kvm på första parkett på strandpromenaden i Västra hamnen i Malmö.

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda en restauranglokal om 289 kvm på första parkett på strandpromenaden i Västra hamnen i Malmö. Här erbjuds ett stort restaurangkök, stor matsal med bar och en magisk uteservering med havet som närmaste granne. Här kan ni inte bara erbjuda era kunder en magiskt måltid, här kan ni erbjuda en upplevelse. Välkomna att kontakta oss för mer information! Tillträde enligt överenskommelse.

Om området

Västra Hamnen

I Västra Hamnen finns alla möjligheter till ett personligt och unikt boende. De första fastigheterna på det gamla industriområdet i västra Malmö färdigställdes till bomässan Bo01.

Våra fastigheter

MKB byggde 3 hus till bomässan 2001, arkitekterna bakom våra hus är Gert Wingårdh (Kajplats 01), Månsson & Dahlbäck Arkitektkontor (Tegelborgen) och Sweco FFNS arkitekter, Bertil Öhrström samt Moore, Ruble och Yudell (Tango). Sedan dess har vi byggt Ankarspelet, Jungmannen, Koggen, Stämpen och Stapelbäddsparken i området.

Historia

1870 inledde Frans Henric Kockum arbetet som snart skulle göra Malmö till en av världens ledande varvsstäder. Efter en utbyggnad under 1940-talet kunde verksamheten ökas kraftigt och knappt tjugo år senare nåddes rekordet i antalet anställda, då över 6 000 personer arbetade på varvet. Tio år senare investerade Kockums i världens största bockkran med kapacitet att lyfta 1 500 ton. Oljekrisen som kom 1973 blev början till slutet för Malmövarvet.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Västra Hamnen
Yta:
289 kvm
Våning:
1
Nummer:
204-025-01

Kontaktpersoner