Hoppa till innehåll

Rörtornsgatan 7 Limhamn

Om lokalen

Butikslokal - Hyra: Ca 34 000 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin butikslokal på attraktivt läge i Limhamn. Lokalen är modern och har goda exponeringsmöjligheter. Här får ni möjlighet att sätta prägeln för er lokal för just er verksamhet. Lokalen erbjuder en kontorsdel samt ett stort konferensrum/ ytterligare kontorsdel, ett mindre samtalsrum, pentry och wc. Kanske är ni en mäklarbyrå? kanske vill ni öppna en butik, eller showroom? eller vill ni ha ert kontor på väldigt bra läge? Välkomna att kontakta oss för mer information! Lämpar sig ej för livsmedelsbutik, skönhetssalong.

Omgivning

Limhamn är en småstad i storstaden med en alldeles egen själ. Här finns ett charmigt utbud av unika butiker, trendiga restauranger och mysiga caféer. En lång strandpromenad, sandstrand, djuphavsbad och en småbåtshamn gör att många lockas av att bosätta sig här. I Limhamn finns också en cityförening som levandegör stadskärnan hela året. Här arrangeras allt från julfirande till olika sorters marknader, loppisar och allsång i hamnen.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med både cykel, buss och bil. Finns möjlighet att hyra garageplats under fastigheten.

Om området

Limhamn

Limhamn - Den lilla staden i staden erbjuder en charmig småstadskänsla med fina grönområden och ett stort utbud av både butiker och restauranger.

Den historiska fiskebyn kantas av villakvarter och lägre flerfamiljshus och erbjuder skolor till barn i alla åldrar.

På Limhamn finner du ett stillsamt centrum med butiker som täcker de flesta behoven, här finns närhet till havet i väster. Denna närhet erbjuder bad året om och från småbåtshamnen blir det lätt att ta sig ut till sjös. Den långa strandpromenaden erbjuder också härliga promenader i solnedgången över Öresund.

Hitta hit

Rörtornsgatan 7

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Limhamn
Yta:
131 kvm
Våning:
1
Nummer:
678-201-02

Kontaktpersoner