Hoppa till innehåll

Per Albin Hanssons väg 2

Flensburg

Om lokalen

Fin kontorslokal/showroom med bra exponeringsmöjlighet.

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en fin och välplanerad kontorslokal/ showroom med stora skyltfönster med ordentligt ljusinsläpp och bra exponering. Belägen precis vid korsningen Per Albin Hanssons väg/John Ericssons väg vid Dalaplan. Lokalen har bygglov för kontor/utställning. Lokalen kan ej användas som renodlad butikslokal, café-verksamhet, restaurang, livsmedel eller trafikskola.

Omgivning

Bra exponeringsmöjligheter. Härifrån är det gångavstånd till Mobilia, Triangeln, Möllevångstorget och Pildammsparken.

Kommunikation

Vid Södervärns busstation stannar en mängd stads- och regionbussar. Det finns flera trygga cykelbanor längs de mindre gatorna i södra innerstaden.

Om området

Flensburg

Flensburg är ett litet och trevligt bostadsområde i centrala Malmö. Våra hus ligger vid Dalaplan och härifrån är det gångavstånd till mycket i innerstaden.

Området

Området ligger granne med den vackra Pildammsparken. Lika nära är det till Södervärns busstation, Triangelns station, köpcentrumet Mobilia, universitetssjukhuset MAS och tandvårdshögskolan.

Lägenheterna

På Flensburg finns lägenheter i alla storlekar och med lite olika byggår. Det nyaste hsuet byggdes på en innergård och stod färdigt 2014.

Per Albin Hanssons väg 2

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Flensburg
Yta:
62 kvm
Våning:
1
Nummer:
312-205-02

Kontaktpersoner

Lokalgruppen

Lokalgruppen