Hoppa till innehåll

Östra förstadsgatan 2 Slussen

Om lokalen

Butikslokal - Hyra: Ca 23 750 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

Välbelägen butikslokal, ca 146 kvm med stora skyltfönster mot trafikerad gata. Här erbjuds en mycket charmig butikslokal med stora ytor. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Slussen, som ligger vid en av Malmös huvudgator, Östra Förstadsgatan, är ett livligt område med gott om affärer och restauranger. Vid Värnhemstorget och Drottningtorget finns flera större matbutiker samt apotek. Fastigheterna har renoverats varsamt och huset på Exercisgatan har kvar sina burspråk, vackra fönster och torn. Innergården är en trevlig kontrast mot den livfulla gatan utanför.

Kommunikation

Till fots tar du dig överallt i innerstan samt till Centralen. För den som cyklar finns flera cykelbanor som leder till och från centrum och även ut ur stan. Från Slussen är det lätt att ta sig vidare till Värnhem, Kirseberg och Burlöv. Med bil tar det inte många minuter att komma till Lundavägen, Stockholmsvägen och hamnen.

Om området

Slussen

Slussen är ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Här bor du med spännande matupplevelser och aktivitetsmöjligheter runt knuten.

Dagligen passerar flera trampbåtar i kanalen och i ena änden ligger roddklubben för den som vill paddla runt Malmö centrum.

Från Slussen är det lika nära till Värnhemstorget som Stortorget längst den livliga Östra Förstadsgatan. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan som tar dig in till stan på nolltid.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Slussen
Yta:
146 kvm
Våning:
1
Nummer:
287-039-01

Kontaktpersoner