Hoppa till innehåll

Lundavägen 15 Värnhem

Om lokalen

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra en mindre butikslokal/ Showroom om 35 kvm vid vältrafikerad väg vid Värnhem. Välkomna att kontakta oss för mer information. Ej lämplig för livsmedelsbutik.

Omgivning

Östervärn ligger vid Värnhemstorget, i en expansiv och servicetät del av Malmö. Här är det nära till två tågstationer - Centralen och Östervärns station - samt till flera busslinjer och de stora billederna ut ur stan och mot Lund och Burlöv. Det finns livsmedelsbutiker, små specialbutiker, bank, restauranger och kaféer. Vårdcentral och apotek finns i området, liksom förskolor, grund- och gymnasieskola.

Kommunikation

Från busstationen vid Värnhemstorget kan du ta flera stadsbussar samt ett stort antal regionbussar. Med bil går det snabbt att ta sig förbi Midhem och ut på E6/E20. Att gå till Östervärns tågstation tar tio till femton minuter. Till Centralen, och resten av innerstan, är det något längre. Cykelvägen till Lund går förbi Östervärn.

Om området

Värnhem

I Värnhem bor du centralt och bra, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne.

Vi planerar att bygga nya lägenheter i kvarteret Hugo

Nybyggnationen omfattar ett nytt hus med cirka 11 lägenheter som byggs mellan befintliga fastigheter. Enligt planen ska lägenheterna bli ettor och treor. Vi utreder även möjligheten att omvandla vindarna i befintliga fastigheter till cirka 31 lägenheter med 1 rum och kök. Preliminär byggstart är hösten/vintern 2021 och planerad inflyttning våren 2023.

fasad.jpg

Visionsbild

Våra lägenheter i området runt Värnhemstorget finns i vackra fastigheter med trevliga innergårdar. De flesta hus är byggda under tjugotalet, men här finns också lägenheter i hus från slutet av 1970-talet.

Historia

I samband med att Malmö växte österut, byggdes Värnhemstorget under 1920-talet. Redan tidigt blev platsen en av Malmös viktigaste trafikplatser – här stannade såväl bussar som spårvagnar. Då, liksom nu, fanns här kiosk, terminal och flera hållplatser. Våra fastigheter i Värnhem är byggda i början av 1920-talet samt i slutet av 1970-talet.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Värnhem
Yta:
35 kvm
Våning:
1
Nummer:
146-020-01

Kontaktpersoner