Hoppa till innehåll

Lundavägen 14

Värnhem

Om lokalen

Beskrivning

En mycket fräsch butik utmed Lundavägen. Butiken har stora skyltfönster, wc/dusch, pentry och en kontorsdel. Lokalen har grått klinker och vitmålade väggar samt vitt undertak med belysning. Perfekt som skönhetssalong /tatuerare.

Omgivning

I Värnhem har du ett centralt och bra läge, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget och intilliggande Östervärns pågatågsstation tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne. De flesta hus är byggda under tjugotalet, men här finns också nyare lägenheter från slutet av 1970-talet samt 2000-talet.

Kommunikation

Från Värnhemstorget går direktbussar till bland annat Lund och Helsingborg. Många av Malmös stadsbussar stannar också här. Det är nära till pågatågsstationen vid Östervärn, där det går tåg till hela Skåne, och Centralen. Från Värnhemstorget kör du rakt ut på motorvägen mot norr, vilket är idealiskt för pendlare och andra som använder bilen mycket. Det korta avståndet till innerstaden gör att det går utmärkt att promenera och cykla till stora delar av stan.

Om området

Värnhem

I Värnhem bor du centralt och bra, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne.

Vi planerar att bygga nya lägenheter i kvarteret Hugo

Nybyggnationen omfattar ett nytt hus med cirka 11 lägenheter som byggs mellan befintliga fastigheter. Enligt planen ska lägenheterna bli ettor och treor. Vi utreder även möjligheten att omvandla vindarna i befintliga fastigheter till cirka 31 lägenheter med 1 rum och kök. Preliminär byggstart är hösten/vintern 2021 och planerad inflyttning våren 2023.

fasad.jpg

Visionsbild

Våra lägenheter i området runt Värnhemstorget finns i vackra fastigheter med trevliga innergårdar. De flesta hus är byggda under tjugotalet, men här finns också lägenheter i hus från slutet av 1970-talet.

Historia

I samband med att Malmö växte österut, byggdes Värnhemstorget under 1920-talet. Redan tidigt blev platsen en av Malmös viktigaste trafikplatser – här stannade såväl bussar som spårvagnar. Då, liksom nu, fanns här kiosk, terminal och flera hållplatser. Våra fastigheter i Värnhem är byggda i början av 1920-talet samt i slutet av 1970-talet.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Värnhem
Yta:
80 kvm
Våning:
1
Nummer:
147-905-02

Kontaktpersoner

Lokalgruppen

Lokalgruppen