Hoppa till innehåll

Linnégatan 72 Gamla Limhamn

Om lokalen

Utmed Linnégatan finns nu en fin butikslokal ledig.

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en fin butikslokal utmed Linnégatan i Limhamn. Lokalen erbjuder 65 kvm lokalyta på entréplan samt en källare för lager om 55 kvm. Hyra är ca 11600kr exkl moms inkl drift och f-skatt. Lokalen kommer renoveras med ny el, ventilation, nya ytskikt samt nytt pentry innan tillträdet. Här kommer ni kunna flytta in i en nyrenoverad lokal med skyltfönster ut mot gatan. Hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer information.

Omgivning

Charmiga Gamla Limhamn är en populär och omtyckt stadsdel i Malmös västra del. Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns banker, mataffärer, bibliotek, polisstation, apotek, vårdcentral, kaféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs Limhamn lätt som en egen småstad.

Kommunikation

Buss 4 som stannar precis vid lokalen, går mellan Limhamn och Centralen, alternativt Bunkeflostrand/Klagshamn. Buss 34 går mellan Sibbarp och Värnhem, via Södervärn, och vidare mot Segevång. Med bil är det nära till Öresundsbron och E20 eller centrum. Det går även utmärkt att cykla till centrala Malmö - räkna med omkring 20 minuter

Om området

Gamla Limhamn

På Limhamn, den lilla staden i staden, lever du i stillsamma och charmiga kvarter med stranden och havet som närmsta grannar.

I Gamla Limhamn, bland kullerstensgator, charmiga små gatuhus och mötesplatsen Limhamns torg, är det lätt att njuta av vardagen.

Här kan du börja din dag med att promenera till det lokala bageriet för nygräddat bröd till frukost, promenera förbi lekplatsen där barnen sprider skratt genom kvarteren och ta en tur ner till vattnet för att känna havsbrisen mot huden. På vägen hem köper du med dig färsk fisk eller varför inte en god bit ost i någon av de många speceributikerna.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Gamla Limhamn
Yta:
65 kvm
Våning:
1
Nummer:
610-033-02

Kontaktpersoner