Hoppa till innehåll

Linjeettgatan 1 Värnhem

Om lokalen

Butikslokal anpassad för frisörverksamhet

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en fin butikslokal anpassad för frisörverksamhet. Letar ni efter en ny salong för er verksamhet? Då kan vi nu erbjuda denna lokal om 42 kvm i Sorgenfri. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Omgivning

Norra Sorgenfri har länge varit ett område för industri och ansågs förr ligga i utkanten av Malmö. På området byggs det idag ca 2500 bostäder i varierande storlek, butikslokaler, LSS-boende, förskola, kontor och garage. Idag anses området tillhöra de centrala delarna av Malmö och knyter naturligt ihop de östra delarna av Malmö med centrum. I kv Spårvägen kommer det även finnas torg och grönområden. På några minuter cykelavstånd finns service så som matbutiker, apotek, shopping och vårdcentral. På Värnhemstorget finns även goda pendlingsmöjligheter.

Om området

Värnhem

I slutet av Kungsgatans lummiga allé finner du Värnhemstorget, här bor du centralt vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne.

Värnhem erbjuder ett generöst utbud av trevliga restauranger och sällskapsliv. På intilliggande köpcentret Entré hittar du butiker, gym och underhållning. Värnhem gränsar till natursköna Ellstorp, mysiga Östervärn och runt hörnet öppnar sig den grönskande Rörsjöparken.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Värnhem
Yta:
42 kvm
Våning:
1
Nummer:
102-200-02

Kontaktpersoner