Hoppa till innehåll

Kopparbergsgatan 4 Sofielunds Industriområde

Om lokalen

Kontor med stort lager

Beskrivning

I fastigheten Kampen 25 finns nu denna kontorslokal ledig. Lokalen är belägen på BV med ingång från Kopparbergsgatan 2 samt varuintag från baksida. Lokalen har ett kontorsrum samt ett större rum för kontorslandskap.

Omgivning

Annelund är ett bostadsområde i stadsdelen Södra Innerstaden, Malmö. Annelund ligger mellan Amiralsgatan och Sofielunds industriområde, öster om Lantmannagatan. Området byggdes på 1950-talet. Det består mest av bostadsrätter men även en dels hyresrätter. Intill vår fastighet Kampen 25 ligger parken Enskifteshagen som är ett grönt område med mycket aktiviteter.

Kommunikation

Busshållplats finns i anslutning till fastigheten. Triangeln når du på 10 min promenad eller 5 min cykeltur. Från Triangeln stationen tar du dig sedan vidare med tåg.

Om området

Sofielunds Industriområde

Sofielunds industriområde är fyllt till brädden med aktivitetsmöjligheter och är än idag ett populärt område för verksamheter.

Längst med Norra Grängesbergsgatan ligger flera restauranger, bagerier och bilverkstäder. Runt om området ligger flera bostadsområden och fler nybyggda fastigheter kommer se dagens ljus inom en snar framtid.

Här händer det mycket. En del av området omfattas av Malmös kulturljudzon vilket innebär att här finns flera kulturinstitutioner, koncertanläggningar och musikstudios. I
Enskifteshagen finns möjligheten till en stilla promenad, ett pulshöjande träningspass eller lek i lekplatsen.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Sofielunds Industriområde
Yta:
280 kvm
Våning:
1
Nummer:
801-0311-02

Kontaktpersoner