Hoppa till innehåll

Köpenhamnsvägen 6

Kronborg

Om lokalen

Beskrivning

På bästa exponeringsläget i korsningen Köpenhamnsvägen/Mariedalsvägen ligger denna butikslokal. Lokalen består av två plan; 85 kvm i entréplan med stora skyltfönster och 102 kvm i källare där det finns gott om utrymme för lager, pentry och wc. Här söker vi dig som har en verksamhet och behöver bra exponering, kanske bedriver du ett galler, mäklare eller en livsstilsbutik. Hör av dig till oss och berätta mer om din verksamhet!

Omgivning

Denna fastighet ligger nära både stadskärnan, havet och Malmös större parker. I närheten finns allt av god samhällsservice som förskolor, skolor, större livsmedelskedjor, restauranger, caféer och mindre butiker. Namn på gator och kvarter har hämtats från Danmark. Kronoborg syftar också på Kronborgs slott i Helsingör. Delar av denna gamla odlings- och betesmark användes under Baltiska utställningen år 1914 för jordbruksutställningen.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig till lokalen. Utanför lokalen stannar buss 8 och 1.

Om området

Kronborg

Kronborg upplevs som en ung och levande stadsdel mitt i en attraktiv del av Malmö. Här är det nära till centrum samtidigt som Pildammsparkens lugn och ro finns alldeles i närheten.

Området

Längs Köpenhamnsvägen ligger kaféer och restauranger, bank och butiker av olika slag. Det är nära till Triangeln och avståndet till Ribersborg är nästan lika kort. På Kronborg finns flerfamiljshus från andra halvan av 1940-talet. I området ligger flera skolor, bland annat Parkskolan.

Bostäderna

I kronborg finns lägenheter i alla storlekar i hus med flera våningar. Här finns välplanerade bostäder i 50-tals hus men också helt nya bostäder i ett hus som stod klart 2018/2019.

Historia

Namn på gator och kvarter har hämtats från Danmark. Kronoborg syftar också på Kronborgs slott i Helsingör. Delar av denna gamla odlings- och betesmark användes under Baltiska utställningen år 1914 för jordbruksutställningen.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Kronborg
Yta:
187 kvm
Våning:
1
Nummer:
490-066-02

Kontaktpersoner

Daniel Waldemarsson

Lokalförvaltare