Hoppa till innehåll

Köpenhamnsvägen 6 Kronborg

Om lokalen

Beskrivning

Hyra: Från 21000 kr/mån ink drift. OBS! Exkl moms och ev hyresgästanpassningar. På bästa exponeringsläget i korsningen Köpenhamnsvägen/Mariedalsvägen ligger denna nyrenoverade butikslokal. Lokalen består av två plan; 85 kvm i entréplan med stora skyltfönster och 102 kvm i källare där det finns gott om utrymme för lager, pentry och wc. Här söker vi dig som har en verksamhet och behöver bra exponering, kanske bedriver du ett galleri, mäklare eller en livsstilsbutik. Hör av dig till oss och berätta mer om din verksamhet!

Omgivning

Denna fastighet ligger nära både stadskärnan, havet och Malmös större parker. I närheten finns allt av god samhällsservice som förskolor, skolor, större livsmedelskedjor, restauranger, caféer och mindre butiker. Namn på gator och kvarter har hämtats från Danmark. Kronoborg syftar också på Kronborgs slott i Helsingör. Delar av denna gamla odlings- och betesmark användes under Baltiska utställningen år 1914 för jordbruksutställningen.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig till lokalen. Utanför lokalen stannar buss 8 och 1.

Om området

Kronborg

Som en stilla ficka i utkanten av Malmös innerstad finns den unga och attraktiva stadsdelen Kronborg.

Här kan du vakna upp och börja din dag med en stillsam promenad i Pildammsparken eller en energigivande frukost på något av de närliggande kaféerna.

För dig som är ute efter fart och fläkt är Malmös stadskärna bara en kort promenad eller cykeltur bort. Mycket längre är det inte till den långa sandstranden Ribban. Här bor du i en lugn och grön omgivning med stadens livfullhet runt hörnet.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Kronborg
Yta:
187 kvm
Våning:
1
Nummer:
490-066-02

Kontaktpersoner