Hoppa till innehåll

Krossverksgatan 3 H Limhamn

Om lokalen

Butikslokal - Hyra: Ca 7100 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

Mitt i navet på Limhamn finns kvarteret Spiran. Här byggs just nu två nya butikslokaler alternativt kontorslokaler som står klara sommaren/hösten 2023. Nu finns chansen att planera för framtiden, kanske behöver du utöka din verksamhet? en ny butikslokal?eller ett nytt kontor i vackra Limhamn? Välkomna att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Från Spiran har du gångavstånd till naturparker, havet, badstranden och Limhamns centrum. Alldeles i närheten finns en större matbutik, en idrottsplats, tennisbanor och ishall. Gamla Limhamn är en charmig och omtyckt stadsdel i västra Malmö. Här finns en blandning av villakvarter och låga flerbostadshus. Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns banker, mataffärer, bibliotek, apotek, vårdcentral, caféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs Limhamn som en egen liten stad i staden. Samtidigt är det inte långt till Malmös innerstad.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda och i anslutning till fastigheten går det bussar mot både Hyllie och Malmö centrum.

Om området

Limhamn

Limhamn - Den lilla staden i staden erbjuder en charmig småstadskänsla med fina grönområden och ett stort utbud av både butiker och restauranger.

Den historiska fiskebyn kantas av villakvarter och lägre flerfamiljshus och erbjuder skolor till barn i alla åldrar.

På Limhamn finner du ett stillsamt centrum med butiker som täcker de flesta behoven, här finns närhet till havet i väster. Denna närhet erbjuder bad året om och från småbåtshamnen blir det lätt att ta sig ut till sjös. Den långa strandpromenaden erbjuder också härliga promenader i solnedgången över Öresund.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Limhamn
Yta:
40 kvm
Våning:
1
Nummer:
601-201-02

Kontaktpersoner