Hoppa till innehåll

Kalkbrottsgatan 60 A Gamla Limhamn

Om lokalen

Beskrivning

Mitt i navet på Limhamn finns kvarteret Spiran. Här byggs just nu två nya butikslokaler alternativt kontorslokaler som står klara sommaren/hösten 2023. Nu finns chansen att planera för framtiden, kanske behöver du utöka din verksamhet? en ny butikslokal?eller ett nytt kontor i vackra Limhamn? Välkomna att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Från Spiran har du gångavstånd till naturparker, havet, badstranden och Limhamns centrum. Alldeles i närheten finns en större matbutik, en idrottsplats, tennisbanor och ishall. Gamla Limhamn är en charmig och omtyckt stadsdel i västra Malmö. Här finns en blandning av villakvarter och låga flerbostadshus. Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns – banker, mataffärer, bibliotek, apotek, vårdcentral, caféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs Limhamn som en egen liten stad i staden. Samtidigt är det inte långt till Malmös innerstad.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda och i anslutning till fastigheten går det bussar mot både Hyllie och Malmö centrum.

Om området

Gamla Limhamn

På Limhamn, den lilla staden i staden, lever du i stillsamma och charmiga kvarter med stranden och havet som närmsta grannar.

I Gamla Limhamn, bland kullerstensgator, charmiga små gatuhus och mötesplatsen Limhamns torg, är det lätt att njuta av vardagen.

Här kan du börja din dag med att promenera till det lokala bageriet för nygräddat bröd till frukost, promenera förbi lekplatsen där barnen sprider skratt genom kvarteren och ta en tur ner till vattnet för att känna havsbrisen mot huden. På vägen hem köper du med dig färsk fisk eller varför inte en god bit ost i någon av de många speceributikerna.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Gamla Limhamn
Yta:
59 kvm
Våning:
1
Nummer:
601-200-02

Kontaktpersoner