Hoppa till innehåll

Kalkbrottsgatan 60 A Gamla Limhamn

Om lokalen

Beskrivning

Mitt i navet på Limhamn finns kvarteret Spiran. Här byggs just nu två nya butikslokaler alternativt kontorslokaler som står klara sommaren/hösten 2023. Nu finns chansen att planera för framtiden, kanske behöver du utöka din verksamhet? en ny butikslokal?eller ett nytt kontor i vackra Limhamn? Välkomna att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Från Spiran har du gångavstånd till naturparker, havet, badstranden och Limhamns centrum. Alldeles i närheten finns en större matbutik, en idrottsplats, tennisbanor och ishall. Gamla Limhamn är en charmig och omtyckt stadsdel i västra Malmö. Här finns en blandning av villakvarter och låga flerbostadshus. Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns – banker, mataffärer, bibliotek, apotek, vårdcentral, caféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs Limhamn som en egen liten stad i staden. Samtidigt är det inte långt till Malmös innerstad.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda och i anslutning till fastigheten går det bussar mot både Hyllie och Malmö centrum.

Om området

Gamla Limhamn

Limhamn lätt som en egen småstad. En äkta Limhamnsbo betonar gärna att hen bor på – inte i – Limhamn!

Charmiga Gamla Limhamn är en populär och omtyckt stadsdel i Malmös västra del. Här blandas villakvarter med låga flerbostadshus och radhus.

Limhamn är uppbyggt kring ett levande centrum där all tänkbar service finns – banker, mataffärer, bibliotek, apotek, vårdcentral, kaféer och klädbutiker. Tack vare det stora utbudet upplevs

Våra typiska 1940- och 1950-tals hus i gråbrunt tegel ligger i ett lugnt och trevligt område strax utanför Limhamns centrum. Som Limhamnsbo har du all nödvändig service, som butiker, skolor, banker, kaféer och restauranger, i närheten. Samtidigt är det inte särskilt långt till Malmös innerstad eller till stranden och en småbåtshamn. De flesta av våra lägenheter är små eller medelstora och har balkong som vetter mot gröna gårdar.

Våra hus i kvarteren Hussvalan, Kanariefågeln och Läderlappen är ritade av Boo D:son Widén och byggda 1946-1950. Övriga arkitekter är Axel Carlsson och Thorsten Roos.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Gamla Limhamn
Yta:
59 kvm
Våning:
1
Nummer:
601-200-02

Kontaktpersoner