Hoppa till innehåll

Hyllie allé 9B Hyllievång

Om lokalen

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin kontorslokal i en nyproducerad fastighet i Hyllie. Här får ni möjligheten att sätta er prägel på lokalen redan från start. Lokalen går att dela av till två mindre lokaler. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Hyllie är stadsdelen som växer på alla håll och binder ihop södra Malmö med slätten. Från bördig närmast obebyggd åkermark har stadsdelen vuxit snabbt till att bli en tätbebyggd plats med stort klimatfokus. Här finns idag en stor variation av bostäder och kontor, skolor, förskolor, träningsanläggningar, Malmömässan, Malmö Arena och Skandinaviens största köpcenter Emporia. Inom området anläggs just nu en stor stadsdelspark för umgänge, lek och rekreation. Ingen annan stadsdel har så bra kommunikationer som Hyllie. Det gör området extra populärt för pendlare. Härifrån är det utmärkta möjligheter till regionala och internationella resor samt en snabb koppling till Triangeln och Malmö central. För lokala resor finns busshållplatser för stadsbuss och regionbuss på Hyllie Allés södra sida samt vid stationstorget.

Kommunikation

Närhet till buss, tåg och motorväg

Om området

Hyllievång

Hyllie växer på alla håll och det byggs både bostäder, kontor och hotell.

Här finns flerbostadshus, skolor, förskolor, idrottshall, mässanläggning, parker, Malmö Arena samt en hållplats för Citytunneln (station Hyllie). Emporia, det stora köpcentret innehåller över 200 butiker, restauranger och kaféer.

Förutom det stora utbudet av affärer, finns det även matbutiker, systembolag samt apotek i Emporia. Även en del mindre affärer kring stationstorget.På andra sidan Pildammsvägen, på Axel Danielssons väg, finns det ett gym för den träningssugne.

Hyllie har ett utmärkt läge när det kommer till kommunikationer. Där finns en hållplats för Citytunnel och både stadsbussar samt regionbussar stannar vid stationstorget. Kör du bil finns det parkeringshus samt utomhusparkeringar. Det kommer att satsas på gång- och cykeltrafik till Hyllie.

I Hyllie har vi byggt bostäder i olika storlekar och i hus med olika karaktär. Området befinner sig i utveckling och här byggs bostäder att hyra eller köpa, kontor och verksamhetslokaler.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Hyllievång
Yta:
139 kvm
Våning:
1
Nummer:
246-001-02

Kontaktpersoner