Hoppa till innehåll

Hyllie allé 9B Hyllievång

Om lokalen

Kontorslokal - Hyra: Ca 30 600 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin butiks- eller kontorslokal i en nyproducerad fastighet i Hyllie. Med god takhöjd, bra förbindelser och kommunikationsmöjligheter, stora skyltfönster med härligt ljusinsläpp och goda flöden av människor utanför får ni möjlighet att sätta er prägel på lokalen redan från start. Lokalen går att dela av till två mindre lokaler. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Hyllie är stadsdelen som växer på alla håll och binder ihop södra Malmö med slätten. Från bördig närmast obebyggd åkermark har stadsdelen vuxit snabbt till att bli en tätbebyggd plats med stort klimatfokus. Här finns idag en stor variation av bostäder och kontor, skolor, förskolor, träningsanläggningar, Malmömässan, Malmö Arena och Skandinaviens största köpcenter Emporia. Inom området anläggs just nu en stor stadsdelspark för umgänge, lek och rekreation. Ingen annan stadsdel har så bra kommunikationer som Hyllie. Det gör området extra populärt för pendlare. Härifrån är det utmärkta möjligheter till regionala och internationella resor samt en snabb koppling till Triangeln och Malmö central. För lokala resor finns busshållplatser för stadsbuss och regionbuss på Hyllie Allés södra sida samt vid stationstorget.

Kommunikation

Närhet till buss, tåg och motorväg

Om området

Hyllievång

I Hyllievång känner du den moderna stadsdelens ambitioner och framåtanda i luften. Som södra Sveriges port till kontinenten finns äventyren aldrig långt bort.

För att fylla på med energi och finna ro mellan äventyren erbjuder Hyllievång andrummet och lugnet som behövs och som får dig att känna dig hemma.

Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva för att skapa en vardag som passar just dig. Hyllievång är en modern stadsdel med ett modernt utbud av bostäder, skolor, idrottsanläggningar, mässanläggningar, parker och verksamheter. Emporia, med 200 restauranger och butiker, ligger runt knuten.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Hyllievång
Yta:
139 kvm
Våning:
1
Nummer:
246-001-02

Kontaktpersoner