Hoppa till innehåll

Humlegatan 4 Gamla Staden

Om lokalen

Kontorslokal - Hyra: Ca 20 200 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

I nyrenoverade magasinsbyggnader mitt i centrala Malmö ryms denna unika och fantastiska kontorslokal. Lokalen är modern och har genomgått en omfattande och tilltalande totalrenovering där dåtidens detaljer och byggnadsteknik har bevarats. Byggnadens charm lever kvar i modern tappning och bidrar till lokalens tilltalande atmosfär, vilken är representativ och trivsam för personal och besökare.

Kommunikation

Från Gustav Adolfs torg och Centralen går de flesta stadsbussar. I området finns flera busshållplatser, bland annat vid Caroli City och Drottningtorget. Det är nära till Centralen. Det är lätt att ta sig fram till och fots och med cykel på de särskilda cykelbanorna.

Om området

Gamla Staden

I Gamla staden bor du med historiens vingslag tätt inpå. Här gör du sällskap med kungligheter och storheter när du kallar dessa gator ditt hem.

De storslagna kvarteren besitter pampiga historier som man lätt drömmer sig bort till på en promenad mellan husen.

Idag huserar dock Malmös historiska hjärta fantastiska upplevelser från både nu och då, inte minst när det kommer till matupplevelser. Här bor du med butiker, kaféer, biografer, museer och så klart restauranger i toppklass runt hörnet.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Gamla Staden
Yta:
109 kvm
Våning:
1
Nummer:
282-006-01

Kontaktpersoner