Hoppa till innehåll

Höstgatan 31 Rörsjöstaden

Om lokalen

Frisör/butik- Hyra: Ca 8760 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

Trevlig frisörsalong nära Värnhemstorget och norra infarten till Malmö. Lokalen har stor butiksyta med skyltfönster, personalutrymme och WC. I lokalen finns utslagsvask och schamponeringsvask. Lokalen är försedd med galler. Femvåningshuset byggdes 1902 och är ett av Malmös vackraste hus.

Omgivning

Centralt läge intill Värnhemstorget och Entré. Här erbjuds goda kommunikationer med samtliga färdmedel samt stort utbud av handel, service, motion och nöje. Närhet till köpcentret Entré och Rörsjöparken. Femton minuter promenad till Malmö Citys gågata. FÖRETAG I NÄRHETEN: Coop, Nordic Wellness, Hemköp med flera.

Kommunikation

Lokalen är belägen intill Malmös tredje största knutpunkt för kollektivtrafik.

Om området

Rörsjöstaden

Historiska Rörsjöstaden sträcker sig från Amiralsgatan till Värnhem och omfattas av Kungsgatans allé och Föreningsgatan.

Rörsjöstaden erbjuder ett sådant lugn att det är svårt att förstå att den pulserande stadskärnan hägrar bortom Amiralsgatan.

Den långa allén möjliggör såväl stillsamma promenader som pulshöjande löpträning. Rörsjöstaden erbjuder både smala gator med sekelskifteshus och det moderna kvarteret Sofia. Här finns flera mindre butiker, restauranger och kollektivtrafiksnavet Värnhemstorget.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Rörsjöstaden
Yta:
56 kvm
Våning:
1
Nummer:
146-023-01

Kontaktpersoner