Hoppa till innehåll

Grönegatan 9 Gamla Staden

Om lokalen

I detta centrala läge finns nu denna vårdlokal ledig på 291 kvm

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en vårdlokal på attraktivt läge i centrala Malmö. Lokalen erbjuder behandlingsrum, reception, mötesrum och personalrum. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Omgivning

I de spännande och storslagna kvarteren i Gamla Staden har såväl kungligheter som andra storheter bott genom tiderna. Våra lokaler finns på några av Malmös mest historiska och attraktiva adresser. Gamla Staden är området som ligger mellan Kungsparken och Drottningtorget, från de charmiga kullerstensgatorna på Väster till det pampiga Stortorget och Caroli. Här driver man företaget mitt i centrala Malmö bland butiker, kaféer, krogar och restauranger, museer och all tänkbar service!

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer ett stenkast ifrån Malmö Central och goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till lokalen. Även lätt att ta sig hit på cykel

Om området

Gamla Staden

I Gamla staden bor du med historiens vingslag tätt inpå. Här gör du sällskap med kungligheter och storheter när du kallar dessa gator ditt hem.

De storslagna kvarteren besitter pampiga historier som man lätt drömmer sig bort till på en promenad mellan husen.

Idag huserar dock Malmös historiska hjärta fantastiska upplevelser från både nu och då, inte minst när det kommer till matupplevelser. Här bor du med butiker, kaféer, biografer, museer och så klart restauranger i toppklass runt hörnet.

Fakta

Typ:
Annat
Område:
Gamla Staden
Yta:
291 kvm
Våning:
1
Nummer:
284-033-02

Kontaktpersoner