Hoppa till innehåll

Gottorpsvägen 41

Limhamns kalkbrott

Om lokalen

Kontorslokal ledig i Bunkeflostrand!

Beskrivning

I vår nybyggda fastighet i Bunkeflostrand finns nu denna kontorslokal ledig. Lokalen finns i bottenplan och har fönster i två vädersträck. Ingång från Rapsbaggegatan samt även dörr ut mot uteplats på baksidan. Hela lokalen är vitmålad och har ekparkett. Vitt kök med bänkskiva i laminat med färg ”svart mocca” samt vitt kakel. Badrummet har grått klinker och vitt kakel.

Omgivning

Fastigheten ligger på härligt läge vid Gottorps Allé i Bunkeflostrand. Här finns både villor, radhus och flerbostadshus. Nära vårt bostadskvarter finns flera grönområden, åkermark, multisportarena, lekplats och hundrastplats .

Kommunikation

Det tar 15 minuter med cykel till Hyllie och Limhamn och utanför huset går bussar till centrala Malmö. Broöverfarten till Danmark är runt knuten. Utanför dörren går bussar till centrala Malmö

Om området

Limhamns kalkbrott

Området runt Limhamns Kalkbrott är under utveckling och bostäder, torg och olika samhällservice växer fram.

Det är ett unikt område där du från flera håll har utsikt över det karga men enastående vackra landskapet som utgörs och präglas av Limhamns kalkbrott. I Elinegård finns idag en mataffär, frisör, lekplatser, Elinelundskolan och två förskolor.

I Limhamns kalkbrott har tiden stannat och människans framfart inte synts till sedan 1994 då den gamla kalkindustrin stängdes för gott. Idag är brottet ett unikt naturreservat där mer än 1 400 olika djur och växtarter lever sitt eget liv. Du kan njuta av Kalkbrottets natur genom gångbanor runtomkring och då och då ordnar Malmö stad guidade turer.

Fakta

Typ:
Kontor
Område:
Limhamns kalkbrott
Yta:
70 kvm
Våning:
1
Nummer:
660-101-02

Kontaktpersoner

Caroline Camara

Förvaltare