Hoppa till innehåll

Exercisgatan 6 Slussen

Om lokalen

Butikslokal - Hyra: Ca 29 200 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin butikslokal på attraktivt läge med stora fönsterpartier, högt i tak och härligt ljusinsläpp. Här får ni möjlighet att sätta prägeln för er lokal för just er verksamhet. Kanske är ni en mäklarbyrå? kanske vill ni öppna en butik, eller showroom? eller vill ni ha ert kontor på väldigt bra läge? Välkomna att kontakta oss för mer information! Lämpar sig ej för livsmedelsbutik, skönhetssalong.

Omgivning

Omgivning - Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Härifrån är det lika nära till Värnhemstorget som Stortorget. Caroli City ligger bara ett par kvarter bort och det är promenadavstånd till skolor, affärer och butiker. Busstrafiken är tät och det är nära till Centralen. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan (som leder till Drottningtorget). Här har det funnits en bro ända sedan början av 1800-talet. Utsikten över Östra Förstadskanalen och en av Malmös äldsta idrottsklubbar vid Slussplan är trevlig.

Kommunikation

Kommunikationer - Till fots tar du dig överallt i innerstan samt till Centralen. För den som cyklar finns flera cykelbanor som leder till och från centrum och även ut ur stan. Från Slussen är det lätt att ta sig vidare till Värnhem, Kirseberg och Burlöv. Med bil tar det inte många minuter att komma till Lundavägen, Stockholmsvägen och hamnen.

Om området

Slussen

Slussen är ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Här bor du med spännande matupplevelser och aktivitetsmöjligheter runt knuten.

Dagligen passerar flera trampbåtar i kanalen och i ena änden ligger roddklubben för den som vill paddla runt Malmö centrum.

Från Slussen är det lika nära till Värnhemstorget som Stortorget längst den livliga Östra Förstadsgatan. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan som tar dig in till stan på nolltid.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Slussen
Yta:
175 kvm
Våning:
1
Nummer:
287-041-01

Kontaktpersoner