Hoppa till innehåll

Eriksfältsgatan 67D Nydala

Om lokalen

Beskrivning

Med sin strategiska placering och generösa yta erbjuder denna lokal en perfekt plats för att bedriva en framgångsrik fotvårdssalong. Låt din kreativitet flöda när du skapar en inbjudande och avslappnande atmosfär där dina kunder kan koppla av och njuta av professionell vård för sina fötter. Oavsett om du är en erfaren fotvårdsspecialist som söker efter en ny plats att expandera din verksamhet eller en passionerad entreprenör som vill förverkliga din vision inom fotvårdens värld, så är denna lokal den perfekta platsen att göra det till verklighet. Grundhyran är ca 9900kr i månaden ink drift och fastighetsskatt, ex moms.

Om området

Nydala

Välkommen till Nydala, ett mysigt bostadsområde på cykelavstånd från city.

Här blandas barnskratt från lekplatserna med det livliga ljudet av grönsakshandeln på torget. Den tidstypiska 1960-talsarkitekturen ger karaktär till stadsdelen som lockar både småbarnsfamiljer, studenter och seniorer.

Cirkuslekplats och central service. Dansstudio och delningsträdgård. Apotek och amfiteater. I Nydala varvas tradition med en nypa överraskning. Och med goda kommunikationer till centrum känns det nära till allt.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Nydala
Yta:
124 kvm
Våning:
1
Nummer:
251-004-02

Kontaktpersoner