Hoppa till innehåll

Bergsgatan 32A Möllevången

Om lokalen

Attraktiv butikslokal med goda exponeringsmöjligheter belägen vid Möllevångstorget.

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en fin butikslokal på mycket attraktivt läge på Möllevångstorget. Välkommen att kontakta oss för mer information och presentera er affärsidé. Lokalen lämpar sig inte för café, restaurang, livsmedel, eller frisör.

Omgivning

Möllevången är det samma som fina, gamla hus i lugna avskilda kvarter, i närheten av det levande och färgstarka Möllevångstorget. Här finns charmiga sekelskifteslägenheter med högt till tak och lite annorlunda planlösningar. Området är mycket restaurangtätt. Torghandel, trevliga smågator, många butiker, skola och goda kommunikationer finns också.

Kommunikation

Flera bussar trafikerar Bergsgatan och Södra Förstadsgatan på Möllevångens västra sida. Vid Södervärns busstation, bara ett par kvarter härifrån, finns flera stads- och regionbussar.

Om området

Möllevången

Det hundra år gamla Möllevångstorget har länge varit en central plats i Malmö. Här bedrivs inte bara torghandel – runt Möllevångstorget hittas även många av stans populäraste krogar, liksom en mängd småbutiker med spännande innehåll.

Bostäderna

Våra lägenheter finns i företrädesvis välskötta, äldre, medelhöga hus. Många av husen har tillhörande mysiga innergårdar. Men här finns också ett antal nyare hus som smälter in bra i omgivningen. Lägenheterna är vackra och välplanerade, många har högt till tak, stuckatur, stora fönster och trevliga planlösningar.

Området

I området finns det mesta i form av vårdcentral, apotek, skola, bank, restauranger och kaféer, lekplatser och livsmedelsbutiker.

Flera bussar trafikerar Bergsgatan och Södra Förstadsgatan på Möllevångens västra sida. Vid Södervärns busstation, bara ett par kvarter härifrån, finns flera stads- och regionbussar. Station Triangeln är på gångavstånd och där går tåg som tar dig till Danmark eller runt i Skåne.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Möllevången
Yta:
76 kvm
Våning:
1
Nummer:
318-014-01

Kontaktpersoner