Hoppa till innehåll

Amiralsgatan 31

Möllevången

Om lokalen

Beskrivning

Butikslokal på 95 kvm med goda exponeringsmöjligheter ut mot Amiralsgatan och nära S:t Knuts torg. Välplanerad och ljus lokal med wc. Passar som butik/showroom/galleri. Lokalen kan anpassas efter verksamhet.

Om området

Möllevången

Det hundra år gamla Möllevångstorget har länge varit en central plats i Malmö. Här bedrivs inte bara torghandel – runt Möllevångstorget hittas även många av stans populäraste krogar, liksom en mängd småbutiker med spännande innehåll.

Bostäderna

Våra lägenheter finns i företrädesvis välskötta, äldre, medelhöga hus. Många av husen har tillhörande mysiga innergårdar. Men här finns också ett antal nyare hus som smälter in bra i omgivningen. Lägenheterna är vackra och välplanerade, många har högt till tak, stuckatur, stora fönster och trevliga planlösningar.

Området

I området finns det mesta i form av vårdcentral, apotek, skola, bank, restauranger och kaféer, lekplatser och livsmedelsbutiker.

Flera bussar trafikerar Bergsgatan och Södra Förstadsgatan på Möllevångens västra sida. Vid Södervärns busstation, bara ett par kvarter härifrån, finns flera stads- och regionbussar. Station Triangeln är på gångavstånd och där går tåg som tar dig till Danmark eller runt i Skåne.

Fakta

Typ:
Butik
Område:
Möllevången
Yta:
95 kvm
Våning:
1
Nummer:
326-043-02

Kontaktpersoner

Lokalgruppen

Lokalgruppen