Senior

På MKB arbetar vi aktivt med våra seniora kunder, bland annat genom att ha en seniorvärd som arrangerar aktiviteter på våra seniorboende. Seniorhusen riktar sig främst till dig som fyllt 55 år och inte har barn som bor hemma. Vi vänder oss till dig som vill engagera dig i ditt boende och söker gemenskap med dina grannar.

Lägenheterna i våra seniorhus är helt vanliga lägenheter och har inte genomgått någon anpassning. Samtliga hus har hiss från markplan. Tvättstugorna är praktiskt placerade, antingen på bottenvåningen eller högre upp i fastigheten. Några av husen har gemensamhetslokaler där aktiviteter anordnas.

I våra gemensamhetslokaler driver de boende café och det finns även möjlighet att boka lokalerna för privata tillställningar.

Alla våra lägenheter förmedlas via Boplats syd. Du behöver vara registrerad hos Boplats syd för att kunna söka en ledig lägenhet. Läs mer om hur du söker en lägenhet här.

MKB efter jobbet

MKB efter jobbet arrangeras av vår seniorvärd, det är föreläsningar, utflykter och andra gemensamma aktviteter. Aktiviteterna vänder sig till dig som är intresserad av att träffa vänner och grannar. Du behöver inte vara boende i MKB:s seniorhus för att delta.

Alla aktiviteter våren 2018
Du hittar MKB - efter jobbet på Facebook »

Föreningar i husen

I de flesta av våra seniorhus har de boende startat föreningar som arrangerar allt från café till målarstuga. MKB har elva seniorhus med cirka 690 lägenheter. Samtliga lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Antal röster

203 positiva röster och 118 negativa röster.

Dela den här sidan:

  • Dela på LinkedIn
  • Dela på Google+

Kontakt

Anette Eriksson

Projektledare Senior

Telefon:

040-31 37 51

E-post: