Artikel Inflyttning på gång i Limhamns läge

Nu är det inflyttning på gång i första etappen med 82 fina lägenheter i kvarteret Hisstornet. Samtidigt pågår uthyrningen av den andra etappen i samma kvarter. 80 lägenheter finns sökbara hos Boplats Syd till och med 15 februari

Licens:Creative Commons Erkännande Dela lika

-Jag flyttar ihop med min tjej som är från Ängelholm och själv är jag från Håkanstorp, berättar en kille som heter Raymond. Han går runt och studerar deras nya fina trea som är genomgående och har balkonger åt två håll. Jag har aldrig sett lägenheten innan, stod i kö och blev erbjuden lägenheten och tog den.
-Ja man kan säga att du köpte grisen i säcken, skrattar hans kompis som hjälper till med flytten. Vi konstaterar allihop att det hur som helst var en riktigt bra gris i säcken.

Annika och Robert lämnar en tvåa på Älggatan i Limhamn där de bott i 23 år för en alldeles ny tvåa i kvarteret Hisstornet.
-Det känns lugnare här, säger Annika, och det är roligt när det är nytt. Även om du renoverar gammalt så blir det ändå inte detsamma.

Även Myrat flyttar från annan lägenhet på Limhamn. Livet i en tvåa från femtiotalet byts nu ut mot en sprillans ny trea på 94 kvadratmeter.
-Jag har bott på Limhamn hela mitt liv och trivs här. Nu ska det bli skönt att flytta in i något helt nytt, säger Myrat.

Irene Ellberg är jätteglad över sin nya tvåa och har fått utsikt över den fina parken.
-Jag har bott i Haga i Bunkeflostrand men längtar tillbaka till Limhamn där jag är född och uppvuxen. Jag kommer att trivas jättebra här och har mina systrar och min bror i närheten, säger hon.

Mahnaz Rezai flyttar in med sin man i en fyra med havsutsikt. De lämnar en annan fyra i Bellevuegården där de bott i många år.
-Vi hoppas leva ett lugnt och tryggt liv här, säger Mehnaz.

Dela den här sidan: